keskiviikko 4. joulukuuta 2019

Cape East avataan jälleen! Osa 1Vihdoin uusi Cape East avataan jälleen! Jos useamman vuoden kiinni olon jälkeen se vihdoin aukaistaan uudelleen 6.12. 2019 eli suomen itsenäisyys päivänä. Itsellä ei ole tullut aiemmin edes käytyä kylpylä, hotelli ja ravintolassa. Ja pakko myöntää että näky oli vaikuttava. 

Yhteistyössä Cape East


Pääsimme yhdessä blogi-ystävien kanssa tutustumaan tähän upeaan Hotelli, kylpylä ja ravintolaan.  Suomen ja ruotsin rajalla Haaparannalla sijaiseva Cape East sopii aikuiselle, joka haluaa tulla katsomaan millaista elämä täällä rajakaupungissa on. Yöpyä tasokkaassa hotellissa ja hemmotella itseään tai ystäviään ihanassa spa:ssa ja hyvää ruokaa. Mutta kylpylä sopii hyvin myös lapsiperheille.  Ota pieni irti otto arjesta ja tule olemaan yhdessä koko perhe aamiaiselle, kylpemään ja nauttimaan mielettömistä maisemista Tornionjoelle. 


Aulassa on vastaanotto ja baari. Kaasu takka ja eriväriset ledivalot ja isot ikkunat Tornionjoelle tekevät vaikutuksen. Sisustus on trendikäs ja luonnonläheinen joka sopii näkymään mainiosti.

 


Niin kuin kuvista näkyy, näkymät Tornioon suomen puolelle on henkeäsalpaava. Varsinkin näin talviaikaa siinä on taianomaista tunnelmaa.

Mutta siirrytäänpäs kylpylän puolelle.

Kylpylästä löytyy istuskelu tilaa, jossa voi nauttia vaikka skumppaa kylpemisen lomassa. Altaita löytyy monta pientä, mutta ulkoa löytyy vielä iso allas sekä lämmin palju.

 Saunoja löytyy monta erilaista mutta erikoisuus on maailman suurin sauna, jossa on ideana eri tasoisuus. Eli alimmilla lauteilla on kevyemmät löylyt kun taas ylhäällä kokenut saunoja saattaa nauttia enemmän. Suurimman saunan arkkitehtuuri on myös mieletön. Ikkunoita joka suuntaan, jotta varmasti voi saunomisen lomassa ihailla maisemia. Suosittelenkin ehdottomasti käymistä kylpylässä valoisaan aikaan, jotta maisemien ihailu on mahdollista.


 Ylätasolta löytyy viellä pari allasta lisää ja terassi jossa voi vilvoitella saunomisen ja kylpemisen välissä. 

 Kun tulet kylpemään,  on sinulle valmiina kylpytakki, pyyhe sekä tohvelit. Ja uimapuvunkin voit ostaa paikan päältä jos oma jäi kotiin. Cape Eastissa toimii myös Sf-klinikka, jossa voit valita otatko vartalohoidon tai hieronnan, kasvohoidon vai tarvitsetko kenties meikin tai ripset.


Itse pääsin myös tutustumaan paikkaan seuraavana iltana työpaikan pikkujoulujen merkeissä.  Paikka on tunnelmallinen myös iltasella. 

Seuraavaksi esittelen teille erillisen ravintolan ja morsius-sviitin, jotka sijaitsevat samassa pihapiirissä.

Linkki Cape Eastin sivuille pääset Täältä

Love Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti