maanantai 14. tammikuuta 2019

I´m back

Hei vaan! 

En ole kirjoitellut blogia viime kevään jälkeen, kun ei ole ollut oikein innostusta kirjoitella. Välillä toki on ollut mutta jotenkin vaan tuntuu että on niin paljon muutakin tekemistä kuin kirjoitella. Toki olen Instagramin puolella laittanut kuvia ja storya päivitellyt. Olen myös harkinnut että lopettaisin koko blogin pitämisen kun en ole varma onko lukijoitakaan. Mutta eihän sitä tiedä jos tässä innostuisi. 


Kuva juha Åman photography

Töissä olen edelleen samassa paikkaa eikä oikeastaan mitään muutakaan ihmeellistä ole tapahtunut loppu vuonna 2018. Kesä meni mukavasti ja pieni reissujakin on tullu tehtyä ympäri suomen ja hellun kans käytiin myös Tallinnassa vuosipäivän kunniaksi. 

Kotia on sisustettu uudestaan jo moneen kertaan. On pieniä muutoksia kuin isompiakin.  Pojan huone remontoitiin ja uutta sohvaa hankittuja myös makuuhuone uudistettiin jossain vaiheessa. Enää ei tarvi oikeastaan mitään muuta remonttia tai uudistusta tehdä tällä hetkellä kuin tytön huoneen osa seinistä 
kaipaisi uutta maalia pintaan ja vähän lisä valaistusta. 

Joulukuu oli kiireistä aikaa niin töissä kuin kotonakin. Mutta Joulupyhät meni kivasti, perheen ja sukulaisten kesken kotosalla. Oli ihanaa kun tupa oli täynnä iloisia aikuisia ja lapsia. 
Uutena vuonna sit ei juhlittu kummemmin kuin ammuttiin raketteja ja vietimme mukavan illan ystävien ja perheen kesken. 


Mutta sitten tähän vuoteen 2019. 

Vuosi on alkanut rennosti. Uuden vuoden lupauksia tein oikeastaan vain sen että liikun enemmän ja syön vähemmän herkkuja. Ja pakko kyllä sanoa että syksyllä ainakin niitä herkkuja tuli syötyä aikalailla. Sain myös uudet sukset ja olen luvannut niiden myötä myös aloittaa hiihto harrastuksen uudestaan. 
Eilen kävimme koko perhe yhdessä hiihtämässä, laskemassa mäkeä ja laavulla paistelemassa makkaraa. Siinähän vierähti kolme tuntia ihan helposti. Oli kyllä tosi hauskaa ja täytyy nyt vain toivoa että tuo sää pysyisi hyvänä että pääsee  ihan lähipäivinä uudestaan hiihtelemään. Kuva Juha Åman photography

Kuva on muuten viime kevään valokuvauksista viimeinen. 


Tällä viikolla on viellä tyttäreni 8v syntymäpäivä juhlien järjestelyä ja pieni kivoja hankintoja.

Mitä teille lukijoille kuuluu? Yritän pikku hiljaa herätellä tätä kirjoittelu inspiraatiota taas valloilleen joten toivottavasti kuullaan taas pian. 

Love Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti