sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Ruokailutila


Kevätaurinko näyttäytyy täällä pohjoisessakin pikku hiljaa enemmän ja enemmän, joten myös kodin sisustus on vaihtunut keväisempään ilmeeseen. Itse asiassa heti uuden vuoden jälkeen olen pikkuhiljaa vaihtanut tekstiilejä vaaleampaan sävyyn. Tammikuu menikin aika pitkälti treeni juttujen ja kodin siivouksen ja sisustamisen parissa sairastamisen lisäksi. 


Pieniä muutoksia on tapahtunut myös taas keittiössä, kun otin pois sen liitutaulu seinäpalasen. Eli DC-fixillä tuunattu seinän pätkä. Sekä pöydän käänsin myös toisin päin, koska takana oleva seinä jäi tyhjäksi. Jopas tuli heti freshssi ilme! Tyhjälle valkoiselle seinälle siirsin olohuoneen puolelta pari taulua. Tämä ihana viltti tarttui matkaan Haaparannan puolelta olevasta Rusta-kaupasta
jonka oli tarkoitus itseasiassa päättyä sohvalle, toisen saman tyylisen viltin kaveriksi. Meillä nimittäin lapset rakastavat kääriytyä tälläisiin ihaniin pörröisiin viltteihin, samalla ku sohvalla piirrettyjä katsotaan. Aikaisemmin meillä oli vain yksi tuollainen pörröinen viltti, joten siitä tahtoi tulla useasti riitaa kumpi saa kyseisen viltin. Sen jälkeen ei ole kertaakaan tarvinnut kuunnella riitasointuja. 


Tämäkin postaus oli tarkoitus julkaista viikonloppuna mutta toisin kävi, kun mies teki töitä koneella. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. 

Viimeviikon loppupuoli meni mukavasti kun ystävä perhe tuli parin päivän vierailulle. Lauantaipäivä meni töissä ja sunnuntaina käytiin uimassa uimahallissa ja naapuri paikkakunnalla pizzalla. Mukava viikonloppu kaiken kaikkiaan.  Miten sinun viikonloppu sujui?

Vasta alkanut viikko lähtee vapaapäivän merkeissä liikkeelle, pienellä siivouksella ja pyykin pesulla. Illalla ehdottomasti menen käymään syvävenyttelyssä, josta on alkanut muodostua joka maanantain juttu. Se on ihana tapa aloittaa viikko venytellen ja rentoutuen. Suosittelen kyllä ehdottomasti kaikille! 

Rentoa alkanutta viikkoa kaikille! 

Love HannaEi kommentteja:

Lähetä kommentti