torstai 25. tammikuuta 2018

Talvisia asukuvia


Hei vaan! 
Täällä pohjoisessa on talvi ollut kyllä yhtä hullunmyllyä. Sää on joko kovaa pakkasta tai sitten lumisadetta ja lauhaa.  Joten lumesta ei ole pula täälläpäin. Voisimmekin lahjoittaa sitä sinne etelään ilomielin. Ei vain millään jaksaisi tehdä enää lumitöitä saati sitä ei taida mahtuakkaan enää mihinkään. Meillä ainakin piha on jo ihan täynnä lunta. 

Mutta se säästä. Vuosi on aloiteltu sairastamalla. Eli meillä lapsetkin ovat saaneet tämän kauden flunssan. Mutta onneksi heillä ei kestänyt se kovin kauan. Sitten olen Järjestellyt Nuorimmaisen lapsukaisen syntymäpäivä juhlia, josta juttua sitten myöhemmin. 

Mutta onhan tässä tammikuussa jotain hyvääkin. Päivät pitenevät jo sen verran, että jopa aurinko on vilahdellut taivaalla jo useana päivänä. Viimeksi maanantaina oli täällä kirpakka pakkassää ja aurinko paistoi muutaman tunnin.  Hyvän ilman innoittamana lähdimmekin ystäväni kanssa kiertelemään kirpputoreja. Auringon innoittamana otimme myös pari asukuvaa. 


Koko syksyn olen etsinyt sopivaa karva/ turkkistakkia, eikä sopivaa meinannut löytyä millään. Mutta sitten juuri kun päätin luopua etsinnöistä, se tuli vastaan.  Kuvassa oleva lyhyen mallinen turkkistakki on VeroModan takki, joka on ihanan kevyt päällä, mutta yllättävän lämmin.  Tarkoitus oli ostaa takki mustan värisenä, mutta tämä on oikeastaan jopa parempi väri. Ei kaikki aina tarvi olla mustaa. Takin kiinnitys on nastoilla ja edessä on myös mukavat taskut. Ainoa miinus puoli takissa on, se että karvaa lähtee kovasti ja sitä ei voi pestä. Mutta rakastan sitä silti. 


Yhdistin takkiin rennot siniset joustofarkut, harmaan huivin ja palmikko-kuvioidun pipon. Laukuksi valitsin pienen ja kevyen nahkalaukun, johon mahtuu vain tarvittavat eli lompakko ja puhelin. Kenkinä Nelly:n perus mustat nilkkurit, jotka satuin löytämään samana päivänä kirppikseltä. 


Takki VeroModa
Housut Bikbok
Laukku H&M
Kengät Nelly.com
Pipo ja Hanskat ei tietoa


Osa varmaan huomasi mun hiukset ovat taas pitkät ja vaaleat. Kyllä, otin pidennykset. Niistä olen haaveillut jo pitkään, koska kyllästyin aina pitämään huonokuntoisia ja rikkonaisia hiuksiani kiinni. Voisinkin tehdä niistä sitten postauksen myöhemmin ja kertoa paremmmin pidennyksistä.

Mulla meneekin melkein koko loppuviikko työnmerkeissä, mutta toiveena olisi jos sunnuntain pääsisi taas käymään vaikka ulkoilemassa lasten kanssa kun on vapaapäivä.

Love Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti