tiistai 12. syyskuuta 2017

Tervetuloa Taavola gårdeniin


Tervetuloa Taavola gårdeniin


Muutama kilometri Haaparanta-Tornion Ikeasta ruotsin puolta pohjoiseen päin sijaitseen ihastuttava paikka nimeltä TAAVOLA GÅRDEN.

Itse olen käynyt lukuisia kertoja siellä, sillä olen aivan ihastunut kyseiseen paikkaan. Sieltä löytyy sisustusliike, kahvila, kirpputori sekä juhlatila. 

Tien laidassa näkyykin jo kauas Taavola gårdenin kyltti ja iso parkkipaikka.  Pihapiirissä näkyy paljon vanhoja rakennuksia ja hauska auto.
Sisään astuessa mennään vanhan kuistin läpi eteiseen, jossa on esillä paljon lyhtyjä ja muuta kauniita sisustustavaroita.  Voi kuinka katse kiinnittyy kaikkeen ihanaan. Eteiseen tultua voi valita meneekö ensin sisustusliikkeen puolelle vai pistäytyykö kenties kahvilla ensin. Eteiseen on aseteltu vanha klaffilipasto, johon on on laitettu esitteitä ja vieraskirja sekä vanhoja kuvia paikasta. 


Sisustusliikkeessä on monipuolisesti tavaraa.  Löytyy paketointi tarvikkeita, siivousvälineitä ja puhdistusaineita, lastenhuoneen tavaroita, herkkuja, koruja ja sisustustekstiileitä.
Lapset on huomioitu myös. Lastenjuhliinkin löytyy erilaisia tarvikkeita, mm kertakäyttöastioita ja pillejä. Pienille ja vähän isommillekkin prinsessoille on koruja ja erilaisia hiustarvikkeita.  
Herkut on tietysti myös lasten mieleen. Ainakin meidän neiti ihasteleen kassalla olevia lakuja kieli pitkällä ja viereisestä hyllyn antimista voi tulla jopa valinnan vaikeus kun oikein alkaa pohtimaan mitä tekisi mieli syödä. Aikuiset pitävät varmasti marmelaadeista, mehuista ja teestä.

Maileg:in hiiri perhe on saanut oman ison vitriinikaapin kodikseen. Kaikki on niin kivasti esillä että voisi melkein alkaa suoraan leikkimään, sanoo meidän A neiti.
Greengate astiat on yks mun lemppari tuotteista. Niitä tulee ostettua aina silloin tällöin kun tarvii täyttöä astiakaappiin. Kahvikuppeja käytän päivittäin ja ruokalautasia myös. Sarjaan kuuluu lukematon määrä erilaisia astioita, pulloja, kannuja ja tekstiilejä. 
Sitten näihin kaikkien rakastamiin kalkkimaaleihin. Eli Vintage paint. Taavola gårdenissa on iso valikoima vintagemaaleja, vahoja ja lakkoja.Värejä on nykyään valtava määrä ja omistaja sanoikin että pyrkii, että jokaista väriä olisi edes yksi pieni purkki. Myös metallivärejä löytyy. 


Sainkin teille arvottavaksi Vintage paintin uusimman kirjan, joka antaa kivoja vinkkejä miten värien kanssa voi leikkiä.

 Arvontaan voi osallistua:  1 arpa seuraamalla blogiani,  2 arpaa tykkäämällä Villa Alina-facebook sivuista 

Arvonnan suoritan Keskiviikkona 4.10.17.

Onnea kaikille arvontaan!!Kesä oli ja meni. Syksyn tullen on myös sisustus kärpänen käynyt uudelleen puraisemassa minua. Instagramin puolelle olen viikonloppuna laittanutkin kuvia meidän olohuoneesta ja keittiöstä. Piakkoin yritän kyllä tehdä niistäkin juttua mutta Taavola gårdenista on kyllä tulossa jatko-osa, koska kuvattavaa oli vain niin paljon. Eli seuraavalla kerralla esittelen teille suussasulavia leivonnaisia mitä kahvilasta saa ja esittelen teille juhlapaikan. 

Osallistukaa arvontaan ja käykäähän kurkkailemassa Taavola gårdenissa, jos olette täälläpäin käymässä. 

-Hanna-


5 kommenttia:

 1. Taavolagården on kyllä niin ihana! Ehtisiköhän vielä piipahtamaan tälle syksylle kerran... ;) Kahdella arvalla mukaan arvontaan. Edellinen kirja mulla onkin, ja se(kin) on huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo siitä on tullut mun kantapaikka =) Muistelinkin että sulla on se edellinen kirja.

   Poista
 2. Mukana kahdella arvalla ��

  VastaaPoista
 3. Monet kerrat olen miettinyt että minkähänlainen paikka tuo Taavola Gården oikein on, mutta eipä vain ole tullut koskaan käytyä, vaikka nurkalla asutaan. Jospa nyt tulee lähdettyä kun pääsin tätä kautta kurkistamaan sinne, vaikuttaa oikein kivalta paikalta.
  Kahdella arvalla mukana arvonnassa ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on kyllä ihana paikka. Käyhän ihmeessä tutustumassa paikkaan. =)

   Poista