tiistai 4. huhtikuuta 2017

Black and white adidasHuhtikuukin jo ehti saapua ennen kuin minä ehdin koneelle istahtaa kirjoittelemaan teille. Viimeksi taisin postailla siitä kukkolanforssenilla käynnistä.. Paljon on ehtinyt tapahtua taas. Kahdet hautajaisetkin ehti tähän väliin, joista ei sitten sen enempää.. Treenaamassa ja venyttelyssäkin  on yritetty käydä ja  onhan sielläkin edistystäkin tapahtunut.  Vuoden päivät olen kulkenut kuntosalilla syvävenyttely tunneilla noin 2 kertaa viikossa, tietysti on ollut aikoija jolloin ei ole päässyt mutta noin suurpiirteisesti kuitenkin.  Laitoinkin instagramin puolelle (@villaalina_  ) kuvaa kun venyttelen spagattia.. Miettikää nyt pari vuotta sitten kärsin vielä pahoista iskiasvaivoista ja nyt menee spagaatti.  Niin se vaan kova työ palkitaan. Venytelkää hyvät ihmiset aina kun mahdollista, varsinkin te jotaka kovasti reenaatte! 


Mutta sitten asiaan! Nyt on äidillä ja pojalla samanlaiset tennarit.. =) Nämä tarttui matkaan viime viikolla Haaparannan intersportista ja vieläpä anennusmyynnistä.  Piti oikein esittelemään tulla kun nämä on niin kivat. Eihän nää tietenkään mihinkää treenaamiseen ole tarkoitettu vaan ihan muuten vaan.  

Äidille löytyi nauhalliset ja pojalle tarralliset, kun hän ei oikein nuista nauhoista tykkää.Nää mun kengät taitaa myös olla nuorten poikien osastolta mutta , mitä väliä jos kerran sopivat löyty. Mulla kun on niin pieni jalka.. 36 tai 37. Pojalla on tällä hetkellä 35 joten saa nähdä koska menee musta ohi. =)
Tällä kertaa ei sen kummempaa ku kenkien esittelyä, mutta jos nyt tää kirjoittelukin innostus tulis takaisin niin juttujakin ois tulossa vähän kaiken näköistä. Keväisiä sisustus, vähän muoti ja meikki juttujakin.  Ja ehkä vielä pääsiäistäkin... 

Instagramin puolella kuitenkin tulee päivittäin laitettua kuvia joten jos en aina tänne ehdi kirjoitella niin sieltä voi seurailla mitä mulle kuuluu.. ja se löytyy tosiaan nimellä @villaalina_

-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti