tiistai 7. helmikuuta 2017

Winter wonderland synttäritKylläpäs se aika taas rientää! On jo helmikuu. Niin kuin viimeksi kerroin, että olen sairastellut kovasti ja toivoinkin viimeksi pysyväni terveenä. No eihän se onnistunut! Ehdimme onneksi ennen uutta sairastelu jaksoa juhlia tyttäremme 6 vuotias syntymäpäivä juhlat. Juhlimme kahdessa osassa, ensin kaveri synttärit ja sitten ystävien ja sukulaisten kesken.

Teemana piti olla Winter wonderland, mutta ihan vahingossa tuli ihan perus tyttöjen juttuja glitteriä unohtamatta.

Täytekakkuja tehtiin kaksin kappalein myös. Tässä kuva kaveri synttärikakusta, joka on tehty kinuskikissan valkosuklaaputous kakku ohjeella melkein kokonaan. Kakkupohjan olen tehnyt itse omalla hyväksi todetulla reseptilläni  18 cm kokoiseen irtopohjavuokaan ja täytteeseen vaihdoin vain maku aromin sitruunan makuun.  Tuo turkoosi vaahto kakun päällä on sokerikreemiä, joka on värjätty. Kuorrutuksena on ohjeen mukaan tehty valkosuklaa kuorrute. Kakku onnistui kohtalaisen hyvin, ainoastaan koristelussa tuli ongelmia purkkikermavaahdon kanssa, joka ei millään halunnut pysyä kakun päällä.Lahjoiksi tyttö sai kaikenlaista kivaa. Kiitos vain kaikille vieraille muistamisesta.  Itse annoimme lahjaksi tytölle disney animator-nukeista Jasminen. Jasmine on hänen yksi mieli disney hahmoista.  Instagramin puolella julkaisinkin silloin tällaisen kuvan.Muuta tarjottavaa juhlissa oli, pieniä donitseja, vaahtokarkkeja, irtokarkkia, sipsejä, popcorneja, jääkarhu pipareitaja ja mokkamaloja, joita tyttäreni pyysi leipomaan koska ovat hänen lemppareita.Tässä vielä toinen synttärikakku, joka ei onnistunut ihan niin hyvin kuin ensimmäinen, mutta oli silti hyvää.

Synttäri viikonloppu sujui mukavasti joka oli muutenkin vähän erilainen, kun  ystävä perheemme saapui koko viikonlopuksi kylään. Joista olikin muuten iso apu myös synttäreiden järjestämisessä ja kakun leipomisessa. Saunoimme, keskustelimme, shoppailimme ja söimme hyvin. Ja tietysti juhlimme synttäreitä.

Tänään on mahtava aurinkoinen tiistaipäivä ja olen täynnä energiaa. En tiedä johtuuko sitten siitä, että aurinko paistaa vai siitä olen vihdoin parantunut. Sairastelusta muuten vielä sen verran, että olemme olleet vatsataudissa koko perhe reilun viikon ajan. Joten mielikin on ollut vähän apea kun on niin huono olo. Mutta nyt tauti on toivon mukaan selätetty ja toivotaan että normaali arki taas alkaisi rullaamaan.

Mutta nyt sitä energiaa on sitten niin paljon, että pitäisi suunnata ruokakaupan kautta hellan ääreen kokkaamaan ja sitten salille treenaamaan.

Aurinkoista Tiistaita kaikille!

-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti