keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Pienen prinsessan valtakunta


Täällä on pienen prinsessamme valtakunta. Vaikka eihän se enään niin pieni ole, kun esikouluunkin menee jo syksyllä. Värimaailma on huoneessa pysynyt samana jo pitemmän aikaa. Hempeää vaaleanpunaista ja kullan kimallusta. Ripaus väriä tuovat värikkäät lelut ja nuket

 

 

Synttäreillä koristeena olleet pompom-pallot pääsivät tytön huonetta koristamaan myöskin. Huonekalut ovat samat kuin ennenkin eli ikean minnea sänky ja minun vanha koulupöytä, joka ei näy kuvissa ollenkaan. Vaikka eipä sitä kehtasisi juuri esitelläkkään sillä se kaipaisi kunnostusta. 
Jotain uutta huoneessa kuitenkin on. Huomaattekos te mitä? No Nukkekoti on päässyt kauniin pöydän puolikkaan päälle ja mintunvärinen jakkara on myös siinä vierellä. 

  

  Pieniä koukkuja löytyy ympäri huonetta joista löytyy milloin mitäkin roikkumasta. Näissä ihanissa tähti-koukuissa roikkuu yleensä laukkuja ja pussukka, joka sisältää nuken vaatteita.

 

Nukkekodissa vallitsee vielä pieni kaaos. muutoksia tehdään aina kun ehditään ja jaksetaan. Tuntuu olevan ikuisuus projekti. Mutta siellä leikitään milloin  petshopeilla ja milloin nukkekodin omilla asukkailla. Jotka ovat myöskin minulla ollut pienenä leikeissä. 


Myös nämä ompelemani tilda hahmot ovat aina välillä leikeissä mukana puhumattakaan näistä ihanista Disneyn animator-nukeista. Neljä niitä meille on siunaantunut ja ovat kyllä päässeet leikkeihin mukaan. Vaikka enpä tiedä onko nämä keräilykohteita, joilla ei kannattasi leikkiä, mutta minä olen antanut, kunhan ei mene hiuksia leikkaamaan tai muuta vastaavaa tekemään. 


Nyt täytyykin rentää se pikku prinsessa / ballleriina hakemaan tanssimasta, joten heippa. 
 
-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti