maanantai 20. helmikuuta 2017

Keväinen keittiö


Vaalenpunaisella teemalla ilmeisesti jatketaan. =) Keväiset vaaleat värit hiipivät nyt kotiimme, kun sisustus kärpänen on taas pienen talvisen tauon jälkeen herännyt horroksestaan. Pastillin sävyt taitavat ollakkin tämän kevään hitti juttu. Vaikka minä olen aina kevään ja kesän tulle tykännyt lisätä värejä kotiimme. 

En ole tainnut kuvata keittötämme pitkään aikaan. Johtuen että se ole ollut oikein kuvaus kunnossa. Seinän maalauksen jälkeen ja pöydän vaihtumisen myötä en ole saanut keittötä valmiiksi, sillä en tiennyt mitä sille tehdä. Keittiömme ruokailu ryhmä on kokenut pienen kasvojen kohotuksen kuitenkin. Vanhoja keittiön kuvia voi käydä vilkaisemassa täältä.

 

Uusi keittiömme on ihanan valoisa maalatun seinän asiosta. Uusi pöytä on asetettu toisin päin. Mäntypöytä on ostettu käytettynä, joka oli antiikin ruskean värinen. ( hmm vaikea selittää ) Hioimme pöydän, jolloin saimme kauniin puun värin esiin ja laitoimme valkolakan sekä kirkasvahan päälle. Tällainen siitä siten tuli. Tuolit on vielä samat, mutta ovat menneet huonoon kuntoon joten maalia nekin jo kaipaisikin pintaan. Tarkoitus onkin maalata harmaat tuolit takaisin valkoisiksi.
Lamppun varjostin sekä taulujen kehykset ovat Ikeasta ja taulujen kuvat on tuunailtu sisustustarroista.

 

 

 

Nämä aidot 50-luvun pinnatuolit löytyivät facebook-kirpputorin kautta. Kunnostusta ja maalia nekin tietysti kaipaavat. Ja jos jollakin olisi myydä näitä tuoleja tai saman tyyppisiä minule lisää voi ottaa minuun yhteyttä sähköpostin kautta.


Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille ihanille lukijoille! 

-Hanna- 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti