keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Vaaleanpunaiset ihanuudet. -


Heippa tulin pikaisesti esittelemään teille nämä vaaleanpunaiset ihanuudet! Eikös vaan ole söpöt. Talvi kenkäni olivat jo siinä kunnossa, että oli aika hankkia jo uudet. Varpaita paleli tuon tuosta ja huonon näköiseksi mennyt pinta ei enää miellyttänyt silmää.  Olikin hieman haastavaa löytää lämpimiä, valkoisia kenkiä, joilla olisi hyvä kävellä pitempääkin matkaa.  Jonkin aikaa etsittyäni tuli nämä vaaleanpunaiset Duffin-kengät vastaan alennusmyynnissä. En voinut olla ostamatta vaikka, eihän ne valkoiset olekkaan.  =)


Ja pakko myöntää, että onhan nää vaaleapunaiset söpön väriset ja tykkään kovasti, mutta ehkä olisi ollut viisaampi ostaa valkoiset, vaaleanruskeat tai vaikkapa mustat kengät. Sellaiset mitkä olisi helpompi yhdistellä muidenkin vaatteiden kanssa, eikä kyllästyisi niin nopeasti.  Mutta ainahan voin myydä eteenpäin jos ei tule pidettyä.

Kengät on tosi mukavat jalassa ja varpaitakaan ei ole kertaakaan vielä paleltanut. Suosittelen kyllä ehdottomasti kaikille jotka tykkää tämän tyylisistä kengistä.
Täällä on uusi vuosi lähtenyt vähän huonosti liikkeelle, kun tulin heti vuoden vaihteen jälkeen kipeäksi. Muutama päivä meni vuode potilaana ja sen jälkeen tulikin poskiontelotulehdus ja antibiootti- kuuri.  Nyt ollaan parannuttu ja yritetty ottaa terveestä kropasta kaikki ilo irti. On tankoiltu, hiihdetty, uitu ja jopa pientä pinta remonttiakin tehty. Kaikkea puuhaa riittää taas, kun on tytön synttäreiden järjestelyjä, sillä hän täytti eilen 6 vuotta. Instagramin puolelle laitoinkin eilen kuvan. Sinne pääsee kurkkaamaan tästä.

Sisustus juttuja olen myös vähän puuhaillut, mutta niistä sitten myöhemmin lisää.

Mitäs mieltä olette kengistä? Oliko huti vai hitti löytö?

-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti