torstai 29. joulukuuta 2016

Diy pallokranssi ja paperikuusi


Joulu meni ja on aika keskittyä uuteen vuoteen. Meillä joulun aika meni niin, että olin jouluaatto aamun töissä ja sitten sen jälkeen pääsin minäkin parin päivän vapaille joulua viettämään perheen ja sukulaisten kanssa. Hirveästi en ehtinyt enkä jaksanut joululta kuvia ottaa kun niin keskityin siihen että saan vain olla vapailla rankan joulukuun työrupeaman jälkeen.  Mutta ennen joulua ehdin kuitenkin vähän askarrella vähän koristeita.  Nämä joulupalloista tehdyt kranssit taitaa ollakin tämän joulun hitti joten minäkin päätin kokeilla miten sen tekeminen onnistuu.  Ja hyvinhän se onnistui, mitä nyt vähän poltin sormeni kuumalla liimalla, mutta mitäs pienistä =) Loppu tuloksesta tykkään paljon. Olen sitä mieltä että tämä ei ole yksistään vain joulun koriste vaan sopii myös uuteen vuoteen ja miksei koko talveksi.  Seinälle, pöydälle tai perinteisesti oveen. 


Toinen askartelemani koriste on tämä paperikuusi. Käytin tähän pullapapereita , jota rypistelin ruusuiksi ja sitten vain liimasin stykoksiseen tötteröön.  Päälle olisi voinut vielä jotain hilettä ripotella mutta päätin jättää sen pois, ettei se sotke koko taloa. 


 Tässä vielä pari kuvaa paperikuusesta joulun ruokapöydässä. Täällä mietitään jo innoissan mitähän kivaa sitä keksii uutena vuotena.  Vielä olisi pari iltavuoroa töissä ja sitten loppuukin työt vähäksi aikaa. On kyllä kiva kun sitten ehtii ja jaksaa taas omien harrastusten pariin ja on enemmän aikaa olla perheen ja ystävien kanssa. Ja enemmän aikaa myöskin teille lukijoille.  

Jos tuli kysyttävää kranssin tai paperikuusen teosta, laittakaa kommenttia ja kysykää. 

-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti