perjantai 18. marraskuuta 2016

Talvi tuli ja meni


Viime viikonloppuna oli ihanat talviset kelit, oli pakkasta 20 astetta ja luntakin mukavasti. Mikä olisikaan otollisempi hetki ottaa jouluisia kuvia lapsista. Muutaman onnistuneen kuvan saimmekin, joten tänä vuonna en näperrä/ askartele kortteja itse. Vaikka kuinka tykkäänkin siitä. Nyt vain tuntuu siltä että en millään ehdi askarrella kortteja itse vaan lähetän jouluisen kuvan.  Minulle joulukorttien lähettämisestä tai antamisesta on tullut joka jouluinen tapa. Itse ainakin ilahdun joka kerta kun postilaatikosta löytää ihanan jouluisen kortin.
 Päätimme ottaa myös muutaman kuvan sunnuntain asu valinnastani.  Kesällä rakentamamme leikkimökin edusta oli otollinen tausta talvisille kuville.

Koska oli isänpäivä sunnuntaina kun kuvasimme, valitsin asukseni housujen sijasta mustan pitkähihaisen mekon, mustat lämpimät sukkahousut sekä lämpöä tuomaan karvaisen liivin.  Kuvatessa huomasin että säärystimetkin olisi ollut mukava lisä. Kaulaan sujautin kirkkaan punaisen kaulahuivin ja takkina oli musta villakangas takki.Niin kuin moni varmaan instagaramin puolelta on huomannut hiusten värin vaihtumisen.
 Hiusten väri muuttui ihan puoli vahingossa, kun hetken mielijohteesta päätin yks kaks kokeilla tummempaa colormask hoitoainetta hiuksiini. Olin jo pitkin syksyä miettinyt siirtyväni takasin tummempiin hiuksiin kun vaaleat hiukset olivat niin huonokuntoiset. Siitä kerroinkin aikaisemmin syksyllä blogissani.  Pari viikkoa nyt ollaan oltu tummemmalla tukalla ja koko ajan enemmän ja enemmän siitä pidän. Nuilla color maskeilla on kyllä niin helppo kokeilla uusia värejä hiuksiin kun se ei ole pitkään pysyvä.  Tänään olikin tarkoitus istua kampaajan tuoliin ja värjäyttää ihan kunnon kestoväri, jotta väri olisi pysyvä , eikä tarvitsisi koko ajan  lotrata nuilla maskeilla.  Mutta kampaajani olikin tullut kipeäksi joten siirsimme värjäyksen suosiolla ensi viikkoon. Innolla odotan uusia hiuksia.Tänään on perjantai ja viikon työpäivät on taputeltu. Nyt onkin viikon tauko töistä joten täytyy alkaa suunnitella pikku hiljaa nuita joulu juttujakin. Nimittäin joulukuu minulla meneekin aika pitkälti töissä. Vaikka keli ei ole enään oikein talvinen, ulkona satelee vettä tauotta ja lumi sulaa pois niin on kuitenkin ihana viikonloppu edessä joten yritetään nauttia siitä. Itse ajattelinkin ripustaa ehkä jo yhden joulutähden ikkunaan ja nauttia perheen ja ystävien kanssa yhteisestä ajasta. Mutta ennen viikonlopun rentoutumista täytyy tehdä perinteinen perjatai siivous. Koti näyttääkin siltä että on ollut kovin kiireinen viikko.

Mitäs piditte uusista tummemmista hiuksista?

Ihanaa viikonloppua kaikille lukijoille ja ystäville.

-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti