perjantai 28. lokakuuta 2016

Ristiäislahja


 Eilen esittelinkin teille syksyistä juhla asuani joka oli ristiäisissä päällä ja kerronkin että on tullut myös ommeltua vaatteita.  Ompelin ristiäislahjaksi vauvalle vaatepaketin. Pitkähihaisen paidan, lakin ja kypärälakin. 

Väreiksi valitsin valkoista, vaaleanpunaista, vaaleaa aprikoosia ja vaalean harmaata. Aplikoin paitaan pienen sadepilven ja lakkiin ompelin pandakarhun korvat ja kangasväreillä maalasin pandan kasvot. Siitä tuli söpö. Kypärälakin ompelin perus valkoisesta kankaasta, johon laitoin etu resorin vaaleanpunaiseksi. 


Vauva oli vaan niin pieni että, vaatteet ovat varmasi vielä jonkin aikaa isoja mutta eiköhän ne tule käyttöön sitten myöhemmin. Halloween lähestyy myöskin ja meidän tyttö odotteleekin jo innoissaan. Huomenna olisikin jo ensimmäiset halloween synttärit. Neiti aikoo pukeutua noidaksi ja poika velhoksi tai joksikin sellaiseksi. Itsellä on myös yksi hyvä asu idea mutta se on ehkä vielä liian pelottava asu lasten synttäreille joten voi olla että säästän asun sittten ensi viikonloppuna oleviin aikusten halloween juhliin. 

Täällä jatketaan toipilaana oloa, joten iisisti täytyy viellä tää ja huominen päivä ottaa. 

Mukavaa viikonloppua kaikille !

-Hanna- 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti