torstai 27. lokakuuta 2016

Juhla asu ristiäisiin


 Syksy on pitkällä jo ja talvi tulla kolkuttaa jo ovella. Täällä on touhuttu yhtä sun toista. Ommeltu, tankoiltu, sairasteltu syys flunssaa ja remontoitu keittiötä ja olohuonetta.  Aikaa ja enrgiaa ei vain ole yksinkertaisesti riittänyt enää blogin pariin. Mutta vihdoin remontti on valmis ja flunssakin selätetty. 

Olemmehan ehtineet tehdä lyhyen reissunkin perheen kanssa. Kävimme Jyväskylässä ystäviemme tytön ristiäisissä. Oli ihana reissu ja ihana ristiäiset. Otimme muutaman kuvan juhla asustani ennen ristiäisten alkua.Jälleen uusi rakas tyllihame päätyi vyötäisille. Hameen kaverina minulla oli musta korkeakauluksinen pitsi toppi ja vyötärölle solmin ruskean nahkavyön.  Laukkuna toimi jälleen uusi laukku löytö. Jakuksi valitsin puuvillaisen biker-takin. Kenkinä perinteiset mustat korkokengät. 

Oli muuten vähän haasteellista kuvata pehmeällä nurmikolla kun maa oli niin pehmeää.. muutaman kerran meinasin menettää tasapainonkin. Tässä vielä kuva minusta ja pienokaisesta. Olihan se vaan niin pieni tytöntyllerö. 


Juhlat menivät mukavasti ja automatka kohtalaisen hyvin. Mitä nyt tytöllämme oli lievää matkapahoinvointia, mutta siitäkin selvittiin kunnialla. 

Täällä muuten ollaan toipilaana taas. Viimeksi ennen ristiäisiä minulla oli näärän-näppy tullut silmään ja juuri kun olin päässyt edellisestä antibiootti kuurista eroon niin toinen taas alkaa. Kävin nimittäin tänä aamuna poistamassa viisauden hampaan. Ja se ei nyt mennytkään sitten ihan niin kuin olimme kuvitellut. Hammas oli tiukassa ja katkesi kesken kaiken, joten perinteinen poisto muuttuikin leikkaukseksi. Ei ollut kovin mukava kokemus, mutta hammaslääkärini hoiti sen kunnialla läpi. Niin ja eihän nuo hammaslääkäri reissut kovin mukavia koskaan ole, mutta tänään ensimmäistä kertaa minuakin oikeasti jännitti että miten minun ja hampaani käy. Täällä ollaan nyt sitten juu ja poski tosi kipeänä ja otetaan rennosti. Juodaan pillillä marjasmoothieta ja keittoja varmaan pari päivää. Taitaakin olla jo lääkkeiden oton aika ja nälkäkin jo kurniin joten suunnistamme nyt äidilleni syömään keittoa ja lättyä.. 

 Juttuja on jonossa asti jo monta joten kuullaan taas pian. 

-Hanna-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti