maanantai 3. lokakuuta 2016

Black and white


Tänä syksynä jostain syystä tulee käytettyä mustia ja valkoisia vaatteita paljon. Jotenkin ne vain ajautuvat päälle. Myös kodin sisustuksessa on nyt paljon black and white juttuja.. tai vaikka onhan se kyllä sisustuksessa näkynyt jo pitemmän aikaa. Mutta siitä kerron sitten toisessa postauksessa enemmän.


Kaupat pursuavat näin syksyllä paljon mustaa, viininpunaista, punaista ja vihreän eri sävyisiä vaatteita. Kyllä niitäkin mun vaatekaapista löytyy, mutta jostain syystä olen nyt tykästynyt tähän mustavalkoiseen. Lauantaina tosiaan päälle ajautuivat uudet valkoiset lemppari housut, jotka ostin viimeksi kun kävin Oulussa. Valkoisia mukavia farkkuja lähdin sieltä etsimään ja 2 jopa kotiutin sitten.  Paitana perus musta Kauluspaita ja sen päällä musta paksu palmikkoneuleinen poncho. Palmikot ei kyllä erotu kuvassaollenkaan, pahoittelut siis siitä! 


 Laukuksi valitsin reilun kokoisen mustan laukun kultasilla yksityiskohdilla.  Laukkuun mahtuu reilusti tavaraa olematta silti liian suuri. Ajatelkaa joku oli viennyt tämän kaunokaisen kirpputorille myyntiin ja minä olen sen onnellinen uusi omistaja. Eikös se sanonta mene, että toiselle krääsä on toiselle aarre! =) Vai miten se meni? Laukku oli todella hyvässä kunnossa.  Housut: Micks Oulu
Kauluspaita: H&M 
Poncho: ei tietoa =)
Kengät: Kirpputori 


Huomasitte varmaan, että olen leikannut otsatukan. Se oli sellainen pakko juttu tehdä kun Kesällä tuli vaalennettua hiuksia uudella hiusvärillä, joka osoittautui aika vahvaksi ja poltti sitten edestä hiuksia todella lyhyeksi ja huonoon kuntoon. Joten päätin sitten leikata otsatukan. Jätin sen tarkoituksella vähän pitkäksi, kun en ollut varma mitä siitä tykkäisin. Mitäs mieltä te lukijat olette hitti vai huti? Sopiiko otsis mulle? Kyllä siihen tietty tottuu ja kasvaahan se pian takaisin. Eikä sitä nyt aina tarvi kammata eteen jos ei halua. 

Täällä taas aurinko paistaa ja on aivan ihana syksyinen ilma. Aamulla kävin ihanassa kalevalaisessa jäsenkorjauksessa nautiskelemassa ja tämä päivä meneekin sitten rennosti toipumisessa kotosalla.  

-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti