tiistai 13. syyskuuta 2016

Tyylikokeiluja ja uudet tennarit

Mulla oli eilen ihan huippu päivä! Virtaa riitti tehdä vaikka mitä. Kotona pyykkäsin, revin tapettia seinästä, kävin tankosalilla ja syvävenyttelyssä.  Tankosalilla on sillee et joko on hyvä pito tankoon tai sit ei oo olenkaan. No eilen oli ja kaikki mitä teki onnistui hyvin. =) Laitoinkin pari kuvaa instagramiin eilisistä tankoreeneistä.  Tankoreeneistä meninkin sit suoraan syvävenyttely tunnille joka on mun mielestä ihan parasta kovan reeniin jälkeen. Venyvyys oli nyt hyvä eikä juurikaan niskajumi haitannut liikkeiden tekoa. 

Mut hei tähän postaukseen. Eilen tuli kuvattua myös mun "uusia" tennareita sekä vähän asukokonaisuutta. Kuvat on kyl ihan hirveitä kun on otettu puhelimella ja pimeässä eteisessä.  Ku oliski joku kuvaaja niin vois ottaa myös ulkona kuvia. 


Tilasin tuossa jokin aika sitten myös vähän uusia meikkejä netistä. Kulma väriä ja huulipunaa.  Huulipuna osoittautui todella pinkiksi ja aluksi säikähdin että eihän tätä voi käyttää, mut kyllä se itse asiassa onkin ihan kiva sävy. Eilinen asu valinta oli ihan perus mustat farkut, valkoinen t-paita ja ohut trikoo neule ja nahkatakki. Ja tietty mun uudet valkoiset tennarit. Hiukset on kuvassa kyl ihan kauheet. Huonokuntoiset ja kulahtanut väri sekä likaiset.  Harmikseni vaan en nyt voi niille oikein mitään muuta tehdä, kuin leikata huonot pois, sillä yritän kasvattaa taas pitkät hiukset. Välillä turvaudun clipsi pidennyksiin. 

Housut: Bikbok
T-paita: Cubus
Neule: Newyorker (vai miten se nyt kirjoitetaan) 
Nahkatakki: kirppari löytö


 No mutta vielä nuihin kenkiin.  Jo jonkin aikaa sitten (ehkä muutama viikko) löysin kirpparilta tällaiset ihanat tennarit, jotka oli kun mun jalalle tehty. Juuri tällaisia kiilakorko tennareita olin etsinyt. Kenkiä oli ilmeisesti vain kokeiltu sillä ne oli kuin uudet ja just passelit mun jalkaan.  Kengissä oli myös ihanat kultaiset yksityiskohdat ja tikkaukset. 
Parasta näissä kengissä on mun mielestä, että tällaisiahan voi pitää ihan minkälaisten vaatteiden kanssa vaan. Farkkujen, mekkojen ja treeni vaatteiden. 


Mutta hei tytöllä alkaa kohta kerho joten täytyy lähteä laittamaan eväät ja muut tavarat hänelle valmiiksi. 

Kuullaan taas. 

-Hanna-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti