perjantai 9. syyskuuta 2016

Tylli hame


Meillä oli pari viikkoa sitten kaverin häät, jotka olivat vähän niin ku rockabilly tyyliset. Ennen häitä mietiskelin, että mitä laittaa ylle, kun ei mitään sen tyylistä löydy vaatekaapistani.  Selailin nettiä ja verkkokauppoja. Mutta mitään sopivaa en löytänyt, kunnes mieleeni tuli, että kauan himoitsemani tylli hameen voisin laittaa. No sellaista en ehtinyt enää tilata, joten ei kun kangaskauppaan ja ompelemaan.  Haasteeksi tulikin laskea ja miettiä kuinka paljon hameeseen menisi tylli kangasta. Se ei ollutkaan ihan pikkujuttu. Mutta onneksi oli Kemin ja Tornion kangasmaailmassa asiantuntevaa apua. Tylli kerroksia piti tulla 8 mutta kangas ei riittänyt kuin 5 kerrokseen, en tiedä mittasimmeko väärin vai leikkasinko minä kankaan väärin.  Halusin siis leikata kankaan ympyrän malliin jotta siitä tulee kunnon kellohelma.  Onneksi vain viisi kerrosta riitti, 8 kerroksesta olisi voinut tulla liian muhkea minun makuuni. Alukankaaksi ostin paksua vuorikangasta, joka oli shamppanjan värinen. Sen väri olikin hankala valita kun en tiennyt kuinka hyvin alukangas kuultaa tyllin läpi.  Luononvalkoinen olisi ehkä ollut parempi, mutta tämäkin on ihan hyvä. Vyötärölle tuli leveää alusvaate kuminauhaa ja silkkinauhaa. Kahdessa ylemmässä kuvassa soviitan hametta ja mittailen pituutta.  Pahoittelen huonoja kuvia. En hoksannut valmiista hameesta näpätä kotona kuvaa.  Ylimmäinen ja alapuolella oleva kuva on otettu juhlapaikalla pimeällä, joten ei tullut paras mahdollinen kuva. 


Juhla look koostui siis mustasta bodystä, tylli hameesta, silkkinauhasta, mustista nilkkureista, vaaleanpunaisiksi värjätyistä hiuksista ja punaisesta huivista. 


Häät oli mahtavat, mielettömän hyvää ruokaa ja juomaa ja live bändi oli tolkuttoman hyvä.  Niin ja instagramin puolella julkaisinkin aikaisemmin kuvan ku nappasin häistä hääkimpun, joten ei sitä tiedä vaikka joskus omissa häissä pääsisi tanssahtelemaan. =)

-Hanna-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti