perjantai 16. syyskuuta 2016

Syksy on täällä taas!


Syksy on koittanut taas. Puut kellertää ja ihanan näköinen ruska aika on koittanut. Yleensä olen kesä ihminen, mutta kyllä pidän myös syksystä paljon. Harmaa, musta ja punainen väri palaa vaatteisiin ja myös sisustus tekstiileihin. Myös huivit on kaivettu laatikosta kaulalle. Olenkin oikein sellainen huivien hamstraaja. =) Niitä on kertynyt ihan vahingossa vuosien varrella vähän liikaakin. En millään raaski luopua niistä, vaikka olen kyllä yrittänyt niitä kirpputoreilla myydä. Kävimme keskiviikkona hyvän ystäväni kanssa Haaparannalla aivan ihanassa Taavola gårdenissa. Siellä on pieni sisustus puoti, kahvila ja pieni kirpputori. Otin kameran myös mukaan jotta saisin otettua vähän laadukkaampia kuvia, mutta sen kanssa ei sujunut oikein yhteistyö. Kamera nimittäin jumahti ihan täysin. Eli oli turvauduttava jälleen kerran puhelimeen. Päätimme ottaa vähän kuvia sen päivän asustani, sekä tietysti paikasta. Harmikseni paras kuva jonka otin paikasta jäi kuitenkin  jumittuneeseen kameraan. 


 Päivän asunani minulla oli musta mekko, paksut mustat sukkahousut, biker-malllinen takki tietysti tuubihuivi ja beiget nilkkurit. Sekä musta h&m laukku. Kamerakin sopii jotenkin asukokonaisuuteen joten jätin sen kaulaan roikkumaaan. Meikki on hyvin neutraali, muuten mutta uusi lemppari pinkki huulipuna tuo kasvoille hieman väriä. Hiuksissa turvauduin tällä kertaa clipsi pidennyksiin, jotka letitin löysästi.


Rakennuksen kuisti oli niin kaunis, että se innosti meitä kuvaamaan myös kaunista syksyistä kukka asetelmaa. Sekä parkki paikalla toivotti asiakkaat tervetulleeksi mahtava vanha ruosteinen auto. En kylläkään hoksannut kysyä omistajalta mikä sen tarina on. Sisustuspuodin puoleta en saanut myöskään valitettavasti kuvia otettua, sillä omistaja oli juuri siirtelemässä tavaroita. Mutta kahvilan puolelta otin kuvia. Kahvilassa vallitsee ihana vanhan pirtin tunnelma. Omistaja leipoo joka aamu todella maukkaita leivonnaisia ja pullia, joten pakko pysähtyä myös tee kupponen juomaan. 
 Jospa seuraavalla kerralla kamerakin toimii niin otan lisää kuvia.  Nyt mukavaa viikonloppua kaikille! 

-Hanna-
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti