tiistai 6. syyskuuta 2016

LeikkimökkiHei vaan! 
No niin sain taas kameran kaivettua esiin ja kuvaohjelman toimimaan. Esittelenkin teille nyt meidän uuden leikkimökin. Se on kyllä vielä vähän keskeneräinen, mutta saatiin pienellä työllä se siihen pisteeseen, että lapset ehtivät vielä tänä kesänä siellä leikkiä. 


Saimme siskoltani mökin, joka on heillä toiminut enemmän kauppa/kioski käytössä, meillä mökki tuli kuitenkin enemmän leikkimökki/ kahvila käyttöön. Mökistä puuttui lattia, joten mieheni sellaisen siihen rakensi. Mökki oli hyvässä kunnossa joten ei tarvinnut kuin vähän maali pensseliä heilauttaa, niin mökki oli jo paljon parempi. 

Mökin toisella sivuilla on tuollaiset söpöt ikkuna luukut, jotka puuttuvat vielä toisesta ikkunasta. Sekä oven rakentaminen on miehelläni työn alla. =)


Sisältä mökki näyttää tällä hetkellä tältä. Erittäin hankala oli kuvata mökkiä sisältä, koska mökki on aika pieni. 

Mökin sisustus on tehty täysin olemassa olevilla kalusteilla ja tavaroilla. Joten rahaa mökkiin ei mennyt lainkaan. Saimme myös sisoltani mökin mukana sopivan pöydän ja tuolit, jotka maalasin vintage paintillä ja päällystin pöytätason ja istuimet dc-fixillä eli kuvioidulla kontaktimuovilla.


Lattian maalasin valkoiseksi ja pieneksi yksityiskohdaksi maalasin harmaan ruutu kuosin, joka on vain lattian keskiosassa. Muita kalusteita mökissä on puuarkku, joka toimii lisäistuimena ja leikkiuuni ja iso hylly tavaroille.  Tällä hetkellä mennään näillä kalusteilla, ensi kesänä sitten voi miettiä jotain muuta jos tämä ei toimi käytännössä. Meidän neiti onkin heti ottanut mökin ilolla omakseen, ja leikkinyt siellä kavereiden kanssa. Niin kahvillaa/ kauppaa kuin koti leikkejä myös. Tämä ihastuttava vanha vaaka on ollut myös leikkijöiden suosikki. Se löytyi Haaparannan kierrätyskeskuksesta.


Järjestimme myös pienille leikkijöille omat pienet leikkimökin tupaantuliaiset. Tarjolla oli tietysti limsaa, karkkeja, leivonnaisia ja mukavaa tekemistä. 
Toivottavasti aurinko jaksaisi vielä lämmittää ja hyvät ilmat jatkuisivat, jotta leikkimökissä tarkenee vielä pitälle sykyyn leikkiä. 

Minulla oli tällaista asiaa tällä kertaa, kertokaa tekin mitä teille siellä ruudun toisella puolella kuuluu. 

Terkuin Hanna
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti