lauantai 23. heinäkuuta 2016

Kesä on jo pitkällä. Ihana lämmin kesä. Täällä olemme nauttinut jokaisesta lämpimästä hellepäiväivästä täysillä.  On oltu ulkona, uitu, käyty rannalla jopa monta kertaa päivässä, mökkeilty, käyty kalajoella jukuparkissa, sekä övertorneålla maauimalassa.  On ollut kyllä vauhdikas kesä. Eli ei olla juuri kotona oltu. Siinä yksi syy etten ole muistanut tänne teillekkään kirjoitella. Eikä myöskään ole huvittanut paljoa koneella istua ja kirjoittaa. Hyvän läppärin ku sais niin vois kirjoitella milloin missäkin. =)

Tässä tuleekin nyt sitten kuvapläjäys meidän kesäpäivistä. Harmiksenne en ole kameraa kantanut mukana joten nyt mennään kännykkä räpsyillä. 
Ylimmässä kuvassa on Seiskarö, meidän ranta suosikki. Se on ruotsin puolella noin 20 min päässä Torniosta.  Ylhäällä myös pari kuvaa kalajoen ihanasta hiekkarannasta.

 

TOrnion vesitornissakin on kiva käydä tiirailemassa kaukoputkella ja syömässä jäätelöä. Kalajoella kävimme pari viikkoa sitten. Ilmat suosivat ja voi sitä lasten riemun määrää kun pääsivät uimaan ja laskemaan hurjista liukumäistä ja pomppimaan pomppulinnoissa.  Kyllähän siellä pari päivää vierähti mukavasti. 

Alempi kuva on sitten övertorneån maauimalasta. Siellä se vasta ihana oli uiskennella 30 asteisessa vedessä. 

Kesän ensimmäinen amppelimansikka


Sekä myös mökkikuvia tietysti. 


Sain myös aikaiseksi eilen aamulla ommella kesätopin tyttärelleni.  Kangas ohutta puuvillaa ja mallin nappasin uusimmasta burda lehdestä. Kiva toppi tuli mutta ehkä hiukan nafti. 
Lisää pitäisi ommella tytölle vaatteita kun on niin paljon pituutta kasvannut että meinaa kesämekot loppua kesken. 


Täällä on taas hellepäivä joten taidan painua ulos nauttiin auringosta. 

Moikka!

2 kommenttia:

  1. Meillä on käymättä Seiskarön rannat...maauimala on kovinkin tuttu paikka kyllä :) On ollut kyllä kivat ilmat ja mekki olema nauttinu kympilä kesästä! Olispa muutaman kuukauen pidempi vaan.

    Halit sinne, pitäs nähäkki <3

    VastaaPoista
  2. Voi teidän pitää kylllä lähteä käymään siellä seiskarössä, se on kyllä ihana ranta ja nythän siellä on lämmin vesi, joten kannattee mennä kun kelejäkin on viellä. =) Niin ja teillä varmaan tulee käytyä yhtenään siellä maauimalassa =) seuraavalla kerralla laitan viestiä kun ollaan sielläpäin käymässä. =) pitää ehdottomasti nähdä pitkästä aikaa, halit myös sinne!! <3

    VastaaPoista