torstai 19. toukokuuta 2016

Uudet sohvanpäälliset ja kuulumisia


Hei vaan. Ensiksi tahdon pyytää anteeksi lukijoilta ku ei ole tullut kirjoitelua tänne blogiin pitkään aikaan. Syynä on monia, uudet harrastukset, laiskuus jne. Helsingin reissusta taisinkin viimeksi mainita. Tulihan siellä käytyä oikein kahteen otteeseen. Ensiksi mentiin kahden kaverin kanssa ihan muuten vaan lomailemaan. Ja sitten tuli sellainen extempore lähtö huhtikuussa kun facebookissa Soneran sivuilla sattui olemaan sellainen kilpailu, että haasta Antti Tuisku battleen. No mehän Tornion Hyväfiiliksen tankotyttöjen kanssa haastoima Antti tankotanssiin ja pääsimä Helsinkiin tapaamaan Anttia ja näyttään sille pari liikettä.  Pieni pätkä kuvattiin siitä ja se on nähtävillä Soneran facebook sivuilla ja sonera viihde palvelulla ennen Antti Tuiskun keikkaa. Hauskoja reissuja olimolemmat  ja uutta reissua suunniteltiin kaverin kanssa jo syksyksi. 


Sisustus rintamalla ei hirveästi ole muutoksia tapahtunut, muutako ostin vasta uudet sohvanpäälliset. Mitäs pidätte? Ne on tuollaiset mustaa farkku kangasta.  Suunnitelmissa ei ole kyllä ollut missään vaihteessa mustia päällisiä hankkia, mutta kun halvalla Ikeasta löysin niin ajattelin, että ehkä niille käyttöä löytyy vaihtopäällisinä valkoisien kaveriksi. Itsellä vaatii vähän totuttelua, mutta kyllä nuo luo kivaa kontrastia muuten niin valkoiseen sisustukseen. Kumpi sohvan väri on teidän mielestä parempi, musta vai valkoinen? 


Uuden tyynynpäällisenkin sain ommeltua pari viikkoa sitten. Sopivan moderni ja raikas näin kesäksi. Kangasta jäi viellä, joten toisen tyynynpäällisen voisi viellä tehdä. 


Flunssan kourissa ollaan jälleen, joten reenaamisesta on tullut taukoa nyt pakolla. Viikon ajan on ollut jo kipeä olo, täällä niiskutetaan, yskitään ja kärsitään alilämmöstä. Kuppi kuumaa teetä tulee juotua aika monta kertaa päivässä jotta lämpimänä pysytään.  Ja tietysti villapaita päällä täristään kylmyydestä.  Energiaa ei juuri ole ollut paljon mitään tehdä. Mutta eiköhän se tästä pikkuhiljaa luulis olon kohentuvan. Vaikka tankoilemaan en pääsee, ajattelin illalla mennä kuitenkin jooga-syväventyttely-tunnille. 

Mukavaa Torstaita!

-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti