keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Huonekalujen uudelleen järjestelyä


Olen jo pitkään halunnut kokeilla uusia erilaisia järjestely vaihtoehtoja keittiö-olohuone saralle. No viime torstaina otin härkää sarvista ja aloin touhuaan. Kerrankin kun puoliso oli kotosalla ja kaverina. Yleensä minä olen se joka yksikseen täällä näitä huonekaluja pyörittelee. 
No vitriini siirtyi eteiseen ja olohuoneessa siirsin sohvan ikkunan eteen ja senkki siirtyi sit sohvan paikalle. Ja keittiöön ilmestyi pojan huoneesta vanha kirjoituspöytä, kun poika halusi vanhan koulupöydän takaisin varaston kätköistä. Keittiöstä tuli vähän avarampi ja musta pöytä lisää mukavaa kontrastia valkoiseen keittiöön. Pöydälle on sitten mukava vaihtaa esineitä, tunnelman ja vuodenajan myötä.Jotenkin alkoi tuntua että, se vitriini on liian korkea keittiöön, joten siirsin sen kokeeksi eteiseen. Tässä se nyt on, eikä ole minun mielestä hullumpi sijainti. Mitäs sanotte?

Olen myös miettinyt eteisen tapeetin maalaamista, mutta en oikein osaa päättää värisävyä. Olisiko teillä jotain ehdottaa? Harmaata olen miettinyt, mutta sekään ei saa olla liian tumma, koska eteinen on ikkunaton, joten se on aika pimeä aikaajoin.


 Laitoin vielä kuvan ihanasta hortensiasta, jonka ostin viime viikolla.  Vaikka se näyttää viihtyvän olohuoneen pöydällä, vien sen kuitenkin ulos piakkoin.Vaikka täällä on taas satanut monta päivää vettä, toivon että se aurinko tulisi piakkoin takasin. Pihalla tosiaan odottaisi monen monta tehtävää, joten olisi mukava jos pääsisi sinnekkin piakkoin touhuamaan.

Mukavaa keskiviikkoa!

-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti