maanantai 21. maaliskuuta 2016

Pääsiäisjuttuja ja keittiökuviaPääsiäinen tulla tupsuttaa kovaa vauhtia. Pajunkissoja haimme viimeviikon loppupuolella ja eilen sitten ehdimme ne koristella. Munat ovat osa viimevuotisia taideteoksia ja osa tämä vuotisia. Ohraruoho on myös pikkuhiljaa alkanut kasvaa. Tarkoitus oli käydä eilen myös virpomassa lasten kanssa mutta emme ehtineet, kun olimme rippijuhlissa. Kivat juhlat olikin joten ei haittaa. Onhan se ens launatainakin mahdollisuus vielä virpoa. Oikeastihan se on vissin näin palmusunnuntaina, mutta täälläpäin virvotaan myös lankalauantaina. 

Kuvasin myös vähän meidän keittiötä kun kerrankin on suurinpiirtein siistissä kunnossa. Tätä puolta harvemmin tuleekin kuvattua, enkä kyllä tiedä syytä siihen. Kai se johtuu siitä kun tuolla tiskipöydällä aina sattuu olemaan jotain joka ei niin miellytä silmää, joten kuvaamatta jää. 

Täällä ollaan edelleen toipilaana. Selkäkivut eivät meinaa hellittää millään, vaikka eteenpäin ollaan menty. Selvishän se mikä siellä jumittaa, nyt vain pitäisi jollain kostilla saada se auki. Fysioterapeutilla ollaan käyty jo 3 kertaa ruksauttamassa nikamia auki, mutta mikään ei korjaannu yhdellä kertaa.  Pikkuhiljaa edetään. Täytyykin olla kiitollinen, että on löytänyt hyvän fysioterapeutin, joka osaa auttaa. =)

Täällä lapset jo odottelee pääsiäisviikonloppua malttamattomana, pääsiäispupua, vieraita ja virpomista.  

Mukavaa pääsiäisen odotusta!

-Hanna-

1 kommentti: