tiistai 15. maaliskuuta 2016

Olohuone ja tanssitanko


Valoisa kevät ilma innoitti minua kuvaamaan olohuonetta. Tällaiselta meillä näyttää tällä hetkellä olohuoneessa. Kevät hiipii kokoajan enemmän ja enemmän, joka tarkoittaa sitä että valo lisääntyy ja kuvien räpsiminen on helpompaa. Muuta uutta ei olohuoneessa ole tapahtunut kuin, että siirsin seiväs tikkaat olohuoneeseen television viereen. 


Tämä alempi kuva joka taitaa löytyä jokaisesta olohuone postauksesta on täällä taas. Eli mun lemppari nurkkaus. =) Mutta eikö se niin ole, että sitä kuvaa sitä nurkkaa tai paikkaa mikä omaan silmään näyttää hyvältä. Tietty voisi välillä kuva kulmiakin vaihdella, mutta tässä meidän olohuoneessa se on vaikeata noiden isojen ikkunoiden takia.  Niin ja pitihän se tästä mun tanssi tangostakin kuva napata vaikka ei se kovin kaunis sisustus elementti ole. Siinä se nyt kiltisti odottelee, että mun selkä paranee ja pääsen taas tankoileen. Täytyy kyllä sanoa, että on kyllä piinallisin selkävaiva koskaan. Jos mukaan ei lueta tietty issiasvaivaa. Mut kumminkin. Toista viikkoa täällä kärsitään. Pääsin sentään eilen käymään hyvällä fysioterapeutilla, joka hieroi ja ruksautti multa lukossa olleita nikamia auki. 

Meidän kohta 9 vuotias poika on innostunut myös täällä kotona tekemään vaikka mitä temppuja tangossa. Hän taitaakin olla luonnonlahjakkuus siihen hommaan. Jokaisen liikkeen on itse oppinut. =)Aika meinaa mulla käydä pitkäksi kun ei okein mitään pysty kunnolla tekemään kipujen takia. Mutta täällä ollaan jo pääsiäisjuttuja mietitty ja vähän aloitetukkin. Tänään laitoimme ohra ruohot itämään ja maalasimme muutaman pääsiäismunan.  Pajunkissoja yritimme käydä lasten kanssa etsimässä, mutta harmiksemme ei löytänyt yhtään auennutta vielä. Jospa sitten loppuviikosta löytyisi kun nämä ilmatkin lämpeni. =)

Nähdään taas!

-Hanna-

2 kommenttia:

  1. Niin nättiä, ja ah tuo rottinkituoli! Sellaisen haluaisin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Kaisa. Joo tuo rottinkituoli on ihana mutta ei oikein meinaa mahtua meidän olohuoneeseen, joten just ajattelin antaa sen äidilleni. Saahan sen sieltä takaisin jos tulee ikävä tai löytyy sopiva paikka. Yritän karsia liikoja huonekaluja pois. =)

      Poista