torstai 10. maaliskuuta 2016

Kuulumisia ja kevät sisustus


Heipparallaa!
Eipäs ole oikein nyt joutanut kirjoitteleen tännekkään mitään. Eipä sillä eipä ole tullut nyt blogejakaan luettua ollenkaan. Taisin blogin yksivuotis-synttäritkin unohtaa. Mutta tekevälle sattuu. Eikö se niin mene? 

Niin kuin aikaisemminkin kerroin, on uusi harrastukseni vienyt kaiken huomioni. Tankotanssi on kyllä haastava laji, mutta se on kyllä vain niin kivaa, että ei tunnu urheilulta. Olen tosiaan käynyt salilla treenailemassa sitä noin 4-5 kertaa viikossa, joten muuhun ei ole aikaa riittänyt. Siihen lisäksi tietty kotityöt ja lasten kanssa touhuaminen. No mutta nyt sain vihdoin tangon hommattua kotiinkin, joten helpottaa paljon se että voi kotosalla treenailla. Ainoa vaan, että en voi tällä hetkellä treenata ollenkaan, kun selkä on niin kipeä. Enkä osaa sanoa mistä on tullut niin kipeeksi, että särkylääkettä ollaan syöty nyt muutama päivä ja kylmägeeliä käytetty ahkerasti. Nyt ollaan sit tämä hiihtoloma viikko jouduttu ottaan tosi iisisti, eli en juuri mitään ole voinut tehdä. 


Harmiksemme meillä ei ole mitään suunnitelmia ollut hiihtolomalle, sillä mieheni joutui pitämään talvilomansa joulun aikoihin. Joten reissuunkaan ei pääse. Kyllä on ollut vaikea keksiä lapsille tekemistä. Hiihtämässäkin piti käydä mutta en pääse sinnekkään. Viime viikonloppuna käytiin laskemassa pulkkamäkeä ja paistamassa makkaraa laavulla ystävien kanssa. Huomenna ajateltiin mennä markkinoille kiertelemään. Joka vuosi sieltä tulee ostettua lakritsia, ilmapalloa tai lelut lapsille. 


Vaikka ei hirveästi ole sisustus kärpänen minua puraissut näin keväällä, olen silti vähän yrittänyt luoda keväisempää sisustusta olohuoneeseen ja keittiöön.  Tulppaanien avulla se hoituukin hyvin nopeasti. Olohuoneeseen vaihdoin oikeastaan vain tyynynpäälliset keväisimpiin väreihin. 


Täällä odotellaan jo kevät auringon paistetta innolla. Välillä se yrittää pilkotella pilvien takaa. Tuntuukin että jokaisesta auringon pilkahduksesta tulee niin hyvälle mielelle.  Että lisää sitä kiitos. 

Onhan se mullakin reissua tiedossa. Helsinkiin ois loppukuusta tarkoitus lähteä käymään parin kaverin kanssa. Sitä tässä nyt sit malttamattomana odotellaan. 
 Minkäslaisia hiihtoloman tekemisiä teillä on?  Olettekos päässeet reissuun vai olleet ihan kotosalla? 

-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti