tiistai 16. helmikuuta 2016

Uusi tapetti


Hei taas pitkästä aikaa. Kiirettä on pitänyt ja flunssakin iski minuun, joten nyt ei ole joutanut koneen ääreen kirjoittelemaan. Mutta flunssasta huolimatta tartuin viime viikolla liima pensseliin ja aloin tapetoida tytön huoneen kulman uusiksi. Siellä te nyt ihmettelette, mitä se nyt taas sitä remontoi. Mutta juttu menee näin. Kun viimeksi revin sen mintun värisen tapetin pois, en löytänyt sopivaa tapettia tilalle joten päätin maalata niitä kolmioita. Niistä kuvia voit käydä vilkaisemassa täältä.


No täytyy sanoa että ei niissä kolmioissakaan mitään vikaa ollut. Tykkäsin myös niistä, mutta sitten tuli tämä ihana eläin tapetti Rustassa vastaan ja viellä tarjouksessa, en voinut olla ostamatta. 
Tytön huone on meidän asunnon pimein huone, koska aurinko ei paita sinne kuin ihan vähän aikaa päivästä. Joten halusin sinne valoa lisää. Valkoinen eläin tapetti toi toivotun vastavalo efektin. 


Huoneessa on myös huonekalut vaihtunut. Yksi vanha lipasto lähti ja tilalle tuli kaappi jonne mahtuu nyt huomattavasti enemmän leluja.  Myös yöpöytä on uusi löytö. Jyskistä tuli tämä ihanuus vastaan. Pienihän se on mutta sitäkin söpömpi. =)


Ja näitä kaunottaria en ole myöskään esitellyt teille. Meillekin on kotiutunut näitä ihania Disney-animator nukkeja jo kolme. Belle on jo vanhempi, jouluna Elsa ja syntympäivälahjaksi ilmestyi vielä Ariel. Nämä on vaan niin ihania. Vaatteiden tekemistä niille olen suunnitellut jo jonkin aikaa ja vielä mietitään, että millaiset vaatteet tehdään. Arielille sain virkattua valkoisen mekon kuitenki, kun ei ollut muita vaatteita kuin pyrstö ja pikinit. 


Tytön huoneesta tuli taas vähän valoisampi ja raikkaampi. Ja neitikin siitä pitää kovasti. Sehän se pääasia on, että viihtyy omassa huoneessaan.  Pojankin huoneeseen on uusia suunnitelmia mutta en vain tiedä koska joudan toteuttamaan ne. Nimittäin nyt on monta rautaa tulessa. Remontointi hommat yksiössä ja olen myös aloittanut uuden harrastuksen. Tankotanssin ja kuntosalilla käynnin. Nyt olen parina viime päivänä käynyt tankotanssin alkeistunnilla ja siitä seurauksena on jalat mahdottoman kipeet ja mustelmilla.  Nyt täytyykin pitää pari päivää taukoa ja sit uudestaan. Saa nähdä miten ehtii toipua näin parissa päivässä. 

No mutta toivotan teille kaikille lukijoille oikein ihanaa tiistaipäivää. Täällä paistaa pitkästä aikaa aurinko ja se jos joku saa mulle iloisen mielen. 

-Hanna-

4 kommenttia:

  1. Ihana! Minjä nimistä tapettia? Tämmöistä haluaisin omankin lapsen huoneeseen ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei en muista minkä nimistä tapettia tuo on, mutta sitä löytyy ruotsin puolelta Rusta kaupasta. =)

      Poista