maanantai 8. helmikuuta 2016

Pieni pala keittiötäKeittiö on saanut uutta maalia pintaan noin kuukausi sitten. Kerroinkin muistaakseni aikaisemmin, että en juuri pitänyt alkuperäisistä seinien väristä myöskään keittiössä. Joten maalasin ne samalla kertaa olohuoneen kanssa. Muutenkin tuntuu olevan valkoinen maali itselleni mieleen. Tai sitten ihan vaalean harmaa. 


No mutta keittiömme näyttää tältä hetkellä tältä! Kuvat ovat valitettavasti vain yhdeltä seinustalta kun toisella seinällä on ikkuna ja hyvin vaikea kuvata.  Näyttääpä puhelimen laturikin pääsevän kuvaan. Hih =) Alapuolella vielä keittiömme välitilan lasista kuva. Lasin takana oleva tapettikkin pääsee paremmin esille valkoista seinää vasten. Se onkin leppari asiani koko keittiössä. Siis tuo tapetti ja lasi. 


Löysin mie muutaman vanhankin kuvan keittiöstä. 
Mitäs mieletä oliko keittiön seinien maalaaminen huti vai parempi? 

Taas on aika vierähtänyt ja tekemistä on riittänyt ja uusia sisustusidoita tulvii koko ajan päähän.. En vain millään meinaa toteuttaa niitä heti tuo meidän uuden remonttikohteen vuoksi.  En ole varma olenko muistanutkaan kertoa tosiaan meidän uudesta remppakohteesta. 
Mieheni sain äidiltänsä lahjaksi yksiön sisarrustensa kanssa, joka nyt sitten täytyy rempata myyntiä varten kuntoon. Joten aikani on viimeaikoina mennyt sitä suunitellessa ja remontoidessa. Asunto oli päässyt huonoon kuntoon, joten tehdään siihen ihan kunnon remontti. Mutta siitä sitten myöhemmin lisää kun ollaan rempassa edistytty. 

-Hanna-

4 kommenttia:

 1. Onnistuneet seinät ja muutenkin kaunis, raikas, keittiö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä ettei ollut huti.. mie jo pelkäsin että tuli liian valkoinen keittiö... Munkin mielestä tuli paljon raikkaampi. Mukavaa maanantaita Kaisa!

   Poista
 2. Tosi ihanan raikas ja välitilan tapettikin tosiaan raikastui valkoisuuden myötä. Hyvä niin(!) Kaunis keittiö teillä on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti H. Olen samaa mieltä, että tapettikin raikastui kummasti valkoisen maalin myötä. =)

   Poista