perjantai 1. tammikuuta 2016

Vuosi vaihtuu


Niin se vuosi vain vaihtui. Vietimme uutta vuotta tänä vuonna pienellä ystävä porukalla meillä ja kävimme katsomassa raketteja alkuillasta lasten kanssa, kun emme viitsineet lähteä lasten kanssa kaupungille katsomaan suomen ja ruotsin rajan yhteistä uudenvuoden juhlaa. Täällähän juhlistetaan vuoden vaihtumista 2 kertaan, ensin Suomen ja tunnin päästä Ruotsin. 


Päätimme juhlistaa ystävien kera ihan kotosalla syöden, juoden ja ampuen raketteja. Kylläkään meidän raketti ostokset menivät mönkään joten, niistä ei juuri kuvia otettu.  Mutta nämä raketti kuvat onnistuivat todella hyvin, jotka otettiin silloin alkuillasta. Kamerassani on ilotulitus moodi, joka toimii todella mainiosti. Skoolasimme myös kuoharilla ystävien kanssa. Ja valoimme tinat. Siinä sitten katsottiin ja ihmeteltiin mitä kenenkin tina esittää, tuliko rahaa vai onnea tulevalle vuodelle. Niistä en muuten hoksanutkaan kuvia näpsiä. Vuosi vaihtui ja on aika alkaa toteuttaa uuden vuoden lupauksensa. Oletteko te siellä ruudun toisella puolella tehneet jonkinlaisia uuden vuoden lupauksia?  Minä tein lupauksen että alan kuntoilemaan ja katsomaan syömisiäni taas. Minulla on mennyt viimeinen puoli vuotta, että en ole ehtinyt/ ollut voimia pitää itsestäni huolta. Huomenna minulla on viimeinen työpäivä ja saan aloittaa vuoden kotosalla rauhassa, aloittaa kunto kuurin, syöden terveellisesti ja viettää enemmän aikaa perheeni kanssa. Sekä aloittaa tyttäreni synttäri juhlien suunnittelemisen. =)

Toivotan kaikille rakkaille blogini lukijoille hyvää uutta vuotta vuodelle 2016. 

-Hanna-

2 kommenttia:

 1. Mie en ole tehnyt minkäänlaisia uudenvuoden lupauksia mutta kyllä tässä tietenkin olis karkkilakko, liikunnan lisääminen ja terveellisempi ruoka paikallaan :)
  Oikein hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en minäkään ole muunlaista lupausta tehnyt, mutta nyt on tuo herkuttelu riistäytynyt sen verran käsistä näin loppuvuodesta että nyt on lupaus itselleen paikallaan. =) Hyvää uutta vuotta!

   Poista