maanantai 11. tammikuuta 2016

Valkoiset seinät


Tämän vuoden ensimmäinen pieni pintaremontti tehty! Kerroinkin viime postauksessa pikaisesti tulevasta maalaus projektistani.  Muutama päivä se sitten valmistui. Olohuoneemme seinien väri ei oikein mielyttänyt silmääni. Seinien väri oli tuollainen harmaanliila. Vanhat olohuoneen kuvat voit käydä vilkaisemassa täältä. Vanhat kuvat ovat keittiöstä, sillä en löytänyt juuri olohuoneen kyseisestä seinästä kuvia. Niin olohuoneemme ja keittiömme ovat samaa tilaa, joten niissä on myös saman väriset seinät. Luultavasti olen tarkoituksella jättänyt kyseiset seinät kuvaamatta, kun en ole niistä tykännyt. Maalia valitessani ajattelin, että on kiva saada vähän väriä seiniin. Mutta kyseinen väri ei ainakaan toiminut. Niin minun mielestäni! Sillä mieheni piti vanhoista seinistä enemmän.


Kauan olen haaveillut vaalean harmaista olohuoneen seinistä, mutta en ollut ihan varma sopisiko harmaa seinä harmaan tapetin kanssa. Meinaan sitä, että tuleeko taas liian harmaata. 
No seinän väriksi tuli sitten ihan perus valkoiset seinät.  Ja kyllä olen tyytyväinen! Valon määrä on tuplaantunut, johtuen tietysti valkoisista seinistä ja valon lisääntymisestä ulkonakin. Ja onhan se jotenkin raikkaammankin näköinen. 


Joulu on myös kerätty pois ja katseet suunnattu talvisiin juttuihin. Kovin on nyt pakkaset paukkunut. Täällä meillä on ollut semmoista -25-29 astetta. Joten ei paljon ole tarjennut ulkoilla. Mutta eilen olikin sitten pitkästä aikaa ihan mahtava ulkoilu ilma, ei ollut kuin -15 pakkasta ja aurinkokin yritti välillä pilkoitella taivaalta. Eilen ulkoiltiinkin sitten ihan urakalla. Kävin pitkällä kävelylenkillä ja iltapäivällä vielä luistelemassa ensimmäistä kertaa tälle talvelle. Ja kyllä oli hauskaa! Lapsilla oli niin hauskaa ettei millään olisi halunneet lähteä. Harmi vain kun vanhemmilla alkoi paleltaa, sillä pakkanen kiri jälleen. 


Tässä vielä kuvia olohuoneemme talvisesta tarjotin asetelmasta.  Vieläkö tuon vaalean punaisen kukkapurkin saisi vaihdettua vähän talvisempaan niin, hyvä olisi..  


Pahoittelen pimeitä kuvia. Vaikka valon määrä on lisääntynyt on tuo meidän olohuone aina niin haastava kuvat isojen ikkunoiden ja terassin oven takia.  Siitä tulikin mieleeni, että sain mieheltäni joululahjaksi digikuvaajan kirjan, jota täytyykin alkaa lukemaan ja opettelemaan vähän enemmän näitä kuvaus juttuja. 

Keittiön seinät ovat myös maalattu, mutta niistä en vielä kuvia ole ehtinyt räpsiä. Aikani on mennyt nyt tyttäremme syntymäpäivä juhlien järjestelyihin.  Juhlat ovat viikonloppuna ja tekemistä vielä riittää, joten voi olla että en ehdi vielä tällä viikolla niitä tänne laittaa. 
Nyt lähdenkin suunnittelemaan tarjottavia synttäreille, joten moikka!

-Hanna- 


4 kommenttia:

 1. Huh, onpa siellä kylmä. Valkoiset seinät ovat kauniit. Ihanaa, kun tulee valoa lisää.

  VastaaPoista
 2. Kiitti Kaisa! Pidän itsekkin tosi paljon valkoisista seinistä. Ja kyllä tähän pakkaseenkin on alkanut pikkuhiljaa tottua. Tänään onneksi mittari näytti -15 astetta joten ei paha.. =) mukavaa maanantaita sinulle!

  VastaaPoista
 3. Valkoiset seinät tekee kyllä freessin perusilmeen! Ja sitä valoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tekee, jotenkin nyt on sellainen valkoinen fiilis muutenkin. Varmaan tosiaan johtuu siitä että valoa kaipailee lisää näin pimeinä aikoina. Taidan maalailla lisää seiniä valkoisella värillä. =)

   Poista