sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Mahtavia shoppailu löydöksiä


 Kävin tuossa pari päivää taaksepäin seku vain kiertelemässä kauppoja. Ja niinhän siinä kävi, että mahdottomasti löysin kaikenlaista tavaraa, vaikka ei ollut tarkoitus ostaa oikeastaan mitään.  Ja taas se perus tekosyy kun halvalla sain. Kahdessa ylimmässä kuvassa näkyykin paras ostos. Eli uusi matto. Matto löytyi Hemtex liikkeestä ja vieläpä 65% alennuksella joten en voinut jättää sitä sinne. Uutta mattoa olen nimittäin kaivannut jo jonkin aikaa. Toisessa kuvassa näkyy myös ostamani paperi pussukka, jota itse asiassa lähdin ostamaan, kun tuota paperi roskaa tulee meillä niin mahdottomasti ja niille tuo pussukka on ihan omiaan. Tässä kuvia myös taas kerran uudistuneessa eteisessä.  Ylimääräinen tauluhylly löysi paikkansa lipaston yläpuolelta. Yks uusi juttu on tuo Ikean paperivarjostin.  Sitä olen monta kertaa ihaillut, ja aina se on jäänyt hyllyyn, mutta nyt viimeisellä ikean reissulla nappasin sen matkaan.  Se on ihanan kevyt ja moderni.Tässä on sitten toinen matto löytö. Kuusen alus matto se taitaa olla mutta eiköhän se sovellu muuhunkin käyttöön.Löysin myös kankaita. Samaa tyyliä vähän mattojen kanssa. Nekin sopii hyvin sisustukseen. Ei tosiaan ollut tarkoitus edes kangaskauppaan mennä, mutta kun olin meidän neidin kanssa liikenteessä ja tuli luvattua että hän saa käydä kauppakeskuksen leikkipaikassa ja kangaskauppa sattui siinä vieressä olemaan. Se onkin sellainen kauppa, että ei varmaan löydän silloin mitään, kun lähtee jotain hakemaan ja sitten taas kun menet muuten vaan katselemaan niin kassi on täynnä kankaita. =)Sit  tuollaiset pussukat tuli myös vastaan Hemtexissä. Niiden käyttö tarkoitus en viellä tiedä, meillä nimittäin nuita pikku pussukoita tulee käytettyä vaikka mihin.Täällä on ollut laiska sunnuntai ihan selvästi. Aamulla nukuttu pitkään ja luettu sängyssä lapsille kirjoja, katsottu televisiota ja juotu aamu teetä useampi kupponen. Miten sinun sunnuntai käynnistyi? Hitaasti vai touhuten?

Mukavaa sunnuntaita rakkaat lukijat!

-Hanna-


4 kommenttia:

 1. Hienoja ostoksia, muutenkin niin kodikasta ja nättiä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Munkin mielestä huippuja löytöjä, eikä ollu kalliitakaan. =) Kodikasta saattaa olla mutta taas tekisi mieli tehdä vieläkin kodikkaammaksi, kun tuo sisustus maku päässyt muuttumaan talon rakennuksen jälkeen. Mutta muutoksia en ehdi tähän hätään tehdä kun on muuan rakennus projekti ihan toisaalla. =)

  VastaaPoista
 3. Eksyin tänään blogiisi ja teillä on kaunis koti!
  Kivoja ostoksia olet tehnyt ja tuohon lamppuun ihastuin<3
  Pitää varmaan seuraavalla Ikean reissulla kotiuttaa ;)
  Kivaa helmikuuta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina on kiva saada uusia lukijoita, joten kiva kun eksyit blogiini. Joo tuo varjostin on kyllä kiva ja halpa. =)Mukavaa helmikuuta myös sinulle!

   Poista