lauantai 2. tammikuuta 2016

Kuvakollaasi 2015 vuodelta


2015 avasin instaram tilin ja aloin näpsiä kuvia. Milloin mistäkin.  Eilen aloin sitten selamaan kuvia ja muistot vuodelta tulvi mieleen. Onhan sitä taas viimeisen vuoden aikana tapahtunut ja monesta jutusta ikuistettua kuviakin.

Myös pitkäaikainen haaveeni blogin kirjoituksen suhteen toteutui ja päätin alkaa kirjoitella blogia. Koko projekti käynnistyi kun sain viime jouluna mieheltäni lahjaksi kameran, joka sitten innoitti kuvia näpsimään ja blogin kirjoitteluun Vielä ei ole ihan vuotta kirjoiteltu mutta ei siihenkään enää pitkä aika ole.

Toivonkin että te rakkaat lukijani jaksatte vielä tänäkin vuonna seurailla tekemisiäni, jotta en ihan turhaan täällä kävisi raapustelemassa.  Uudet lukijat ja blogi ystävät on myös tervetulleita.

Kokosin tähän kollaasin mielestäni kivoimmat sisustus kuvat vuoden varrelta. Suosikkini on luultavasti tuorein remonttikohde työhuone. Voi että kuin rakastankaan tuota mieheni tekemää hyllyä.  Myös tytön huoneen seinän maalaaminen on oli kannattavaa, vaikka olen pohtinut näin jälkikäteen, että olisi ollut ehkä viisainta maalata valkoisella kaikki seinät ja kulmaan jossa on kolmioita laittaa jokin vaalea tapetti. Sillä huone on hyvin pimeä. Vaikka nyt taitaa kaikki huoneet olla pimeitä kaamoksen aikaan. No sit kun kyllästyy voihan sitä taas maalata päälle. =)
Tämäkin vuosi taitaa alkaa pienellä remppa hommalla olohuoneeseen, jota olen jo pitkän aikaa miettinyt. Mutta siitä lisää sitten myöhemmin.

Saa nähdä mitä uusi vuosi tuo tullessaan, sillä minulla ei juuri ole suunnitelmia. Blogia yritän ehtiä enemmän kirjoittelemaan ja kuvia näpsimään.

Nyt täytyy taas lopetella sillä viimeinen iltavuoro kutsuu.

-Hanna-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti