perjantai 25. joulukuuta 2015

Joulupäivä


Hyvää joulua!
Jouluaatto oli ja meni. Tänä joulun päätimme olla ihan vaan kotosalla. Kokoonnuimme syömään jouluruokaa ja nauttimaan yhteisestä ajasta. Ensimmäistä kertaa pääsin kattamaan oikein ihan joulupöydän. Niin kuin aiemmin kerroin, löytyy meiltä tänä vuonna aika vaaleaa sisustuksen ja kattauksen suhteen. Ripauksella tietysti punaista joulun väriä. Kattauksessa käytin Ikean pöytäliinaa ja greengate lautasia. Koristamaan laitoin kultaisia ja mustia servettejä, pahvi tähdet ja pala katajanoksaa. Jouluruuista en ehtinyt näpätä kuvaa, sillä vieraat olivat hyvin nälkäisiä.  =)Näpsin kuvia myös hieman joulusisustuksesta. 
Ompelin ennen joulua tällaisen Tilda-tontun.  Tonttu oli kyllä hieman työläs ommella. Mutta onnistui mainiosti. Tonttutyttö pääsi eteisen lipaston päälle toivottamaan vieraat tervetulleiksi kotiimme.


 Ja tässä vielä meidän joulukuusemme. Täällä on tänään joulupäivänä otettu rennosti ja nautittu yhdessäolosta. On touhuttu lasten kanssa ja käyty äidin luona syömässä lisää jouluruokaa. Nyt on masu niin turvonnu ja täynnä. Huomenna alkaa mulla taas uusi työviikko, joten olen yrittänyt nauttia näistä parista vapaapäivästä täysillä. 

Mukavaa Joulupäivän iltaa kaikille!

-Hanna-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti