sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Itsenäisyyspäivä ja 2 adventti-sunnuntai


 Hyvää itsenäisyyspäivää ja toista adventti sunnuntaita vaan sinne ruudun toiselle puolelle! Tänään on vietetty mukavan rauhallista itsenäisyyspäivää ja adventtia kotosalla koko perheen kanssa.  Latasin akkuja tulevaa työviikkoa varten ihan tarkoituksella.  On katsottu aamulla lasten kanssa elokuvaa ja ulkoiltu ja asenneltu valoja ulos. Tehtiin ruuaksi tortilloja ja illalla katsottiin tietty linnanjuhlia kera popcornien ja sipsien. 

Mutta sitten näihin meidän adventti kynttilöihin.
Tässä näkyykin meidän tämän vuotiset adventti kynttilät. Lasipullot maalasin vaaleanpunaisella maalilla ja päälle suhuuttelin lumisprayllä talven tuntua. Numeroiksi päättyi tänä vuonna pikkuleipä muottien numerot.


Täytyykin esitellä teille meidän Petteri-poro, joka valmistui muutama päivä sitten. Viime vuonna sain äidiltäni joululahjaksi Tildan talvisia unelmia-kirjan, jota kovasti silloin toivoin. Kirjassa ihastuin heti tähän poro hahmoon. Harmikseni en ehtinyt viime talvena tätä ompelemaan, mutta nyt päätin että täksi jouluksi se pääsee kotiamme koristamaan. On se vaan niin söpö oksasarvineen ja kaulahuivineen. Näpsin myös kuvia tänään olohuoneesta, kun sytyttelin sinivalkoisia kynttilöitä. Meillä tyttö ei hirveesti perusta palavista kynttilöistä, joten onkin ollut homma pitää hänet poissa kynttilöiden luota. Monta kertaa kyllä kyseltiin että joko nämä saa puhaltaa sammuksiin. Sytytimme tänään myös takkaan tulet jopa ensimmäistä kertaa tälle talvelle. Olisihan sitä aikaisemminkin voinut, mutta ei olla saatu aikaiseksi. Jospa sitä nyt sitten alkaisi useammin sytytteleen kun tuo talvikin näyttää osaksi tulleen. 


Myös joulukukat löytävät pikkuhiljaa kotiimme. Tässä viime viikolla ostamani amaryllis, joka kukkii niin mahdottomasti.  Amaryllis on ehdottomasti lemppari joulukukka, mutta hyasintit ja valkoinen joulutähti on myös ihania. 


-Hanna- 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti