torstai 12. marraskuuta 2015

Kuulumisia ja DIY jättilyhty

Heipparallaa! 
Mitäs kuuluu? Tänne kuuluu ihan hyvää vaikkakin ei täällä blogissa ole näkynytkään mitään. Johtunee siitä, että työt alkoivat eikä aika millään meinaa riittää joka paikkaan.  Toinen juttu mikä on myös hidastanut blogin kirjoittelua on, että kamerani muistikortti on hukkateillä, joten ei paljon kuvia nyt otella. Paitsi tietty puhelimella. =) Harmittaa kyllä tosi paljon se, mutta eiköhän se jostain tule vastaan. 

Täällä on ollut synkkää ja sateista koko viikko, mutta tänään onneksi sateet tuli jo lumena. Ihanalta näyttää tuo ensilumi ja pieni makupala talvesta.  Piti oikein heti näpsäistä puhelimella kuva kun oli niin kivan näköistä. (Vaikkakin kyllä huonolaatuinen kuva) Enpäs ole saanut kuvattua aiemmin tuota mieheni askartelemaa jättilyhtyä. Ostimme syksyllä vanhoja ikkunoita joista päätimme tehdä tuollaisen lyhdyn. Kauan olen sellaisestakin haaveillut ja nyt sattui löytymään sopivan kokoisia ikkunoita joten ei kun tuumasta toimeen.

Alempi kuva on otettu vähän syksymmällä kun oli oikein ihana pakkasaamu. Kuva onnistui minusta huippu hyvin. 


Niin onhan täällä ompelukonekkin surrannut. Itselleni olen ommellut perus paitaa ja topin. Tytölle ompelin kaapista löytämistäni kankaista mekon. Mekon yläosa on mustavalkoista raita trikoota ja alaosassa vaaleanpunaista trikoota ja päälle kultainen kimallekangas. Näin sai tyttö mekon joka sopii niin arkeen kuin juhlaankin. 


Joulukin lähestyy pikkuhiljaa ja täällä ollaan vielä jarruteltu sen kanssa vähäsen. Lahjoja olen jo pari ostanut, mutta siihen se jääkin. Joulutähdet olisi ihana laittaa jo ikkunaan, mutta luulen että maltan vielä vähän aikaa. 

Täällä tällaisia mietteitä tänään. Mites te siellä ruudun toisella puolella, joko teillä on joulu jo täydessä vauhdissa vai jarrutteletteko vielä?

-Hanna-

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana maailma meillä nyt valkoisena!! <3
    Ja huikean hieno tuo lyhty. Kyllä P osaa! :D Ja mekkokin aivan ihana.
    Joulua jarruttelen itsekin - ainakin kaiken punaisen kohdalla. Saan siitä niin äkkiä tarpeekseni, että sitä sitten vasta joulukuussa :D.

    VastaaPoista
  2. Joo täällä kans yritetään välttää punaista väriä, ja muutenkin luulen että tänä jouluna meille sitä ei niin paljon tuukkaan kuin aikaisempina vuosina. Luulen että tulee aika valkoisen sävyinen joulu tänä vuonna. :)

    VastaaPoista