keskiviikko 25. marraskuuta 2015

DIY tyynynpäälliset ja sängynpääty


Sain vihdoin valmiiksi makuuhuoneeseen ompelemani tyynynpäälliset ja sängynpäädyn.  Tämän tyynynpäällisen idean olen keksin jo kauan sitten, mutta sopivaa kangasta ei ollut sitä toteuttaa. Löysin sopivaa valkoista kangasta tässä hiljattain, ja eikun ompelemaan. 

Huomasitte varmaan tutut pöydät, mustan ja valkoisen. Ne siirtyivät makuuhuoneeseen yöpöydiksi, kun vanha kampauspöytä sai lähdön.  Niin rakas kuin se kampauspöytä olikin, ei sillä juuri käyttöä minulla ollut ja ylimääräisistä huonekaluista olen viime aikoina yrittänyt pyrkiä eroon, joten se sai lähteä.


Tässä vielä parempaa kuvaa tyynyistä. Päälliset ompelin paksusta valkoisesta kankaasta, johon maalasin käsin Winter ja White -tekstit. Reunaa ympäröi musta kanttinauha ja "W:hen lisäin vähän kimalletta. 

 Sängynpäätykin sai ilmeenkohotuksen kun sain viimein sen päällystettyä vaahtomuovilla ja kankaalla. Kylläpä se onkin mukavan pehmeä nojailla ja lukea kirjaa tai katsella elokuvia. 


 Tänne Tornioonkin avattiin hiljattain uusi Anttila Outlet-myymälä joten pitihän se sielläkin piipahtaa. Sieltä löysin tämän ihanan lumihiutale ikkunavalon. En ihan viellä halunnut laittaa joulutähtiä ikkunaan, joten tämä on siitä hyvä että tätä voi pitää ikkunassa oikeastaan melkein koko talven, 


Pahoittelen hieman hämäriä kuvia, mutta niin kuin tiedätte ei sitä valoisaa kuvaus aikaa juuri ole. Joten tyytyminen on nyt sit näihin kuviin. Niin ja löysin muuten sen kameran kortinkin niin eiköhän tässä pikkuhiljaa tule nuita kuvia taas räpsittyä lisää.

Uloskin pitäisi laittaa lisää jouluvaloja, kun on niin synkkää. Suurimmalla osalla taitaa ollakkin jo jouluvalot laitettuina. Olettekos te jo laittaneet? Taas sataa vettä ja lumi suli pois. Toivotaan nyt että edes jouluksi saataisiin lunta maahan.  

Paljon olisi erilaista tekemistä ennen joulua, mutta kenelläpä ei olisi.  Vaikka kiireet painavat päälle, muistakaa te kuitenkin sytytellä kynttilöitä ja rentoutuakin, minäkin yritän. 

Öitä

-Hanna-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti