perjantai 2. lokakuuta 2015

Virkattu matto


Hei vaan! Niin kuin olen kertonut jo aiemmin, että virkkuukoukku on juuttunut mulle käteen. Esittelenkin teille nyt ihka ensimmäisen virkkaamani maton. Matto on ratasmatto nimeltään ja netistä olen ohjeen siihen löytänyt. Kylläkin äidin avustuksella. Tätä mattoa on tullut kyllä virkattua ja purettua ja taas kerran virkattua ja purettua. Nimittäin, ongelma oli siinä että ostin liian paksua matonkudetta ja se hankaloitti työtä kovasti. Matto alkoi leventyä liikaa vaikka tein ohjeiden mukaan. Ja niin kuin kuvastakin näkee, on se vieläkin vähän liikaa leventynyt, kun se noin aaltoilee. Eihän se ihan priima oo, mutta saa nyt kelvata ensimmäiseksi matoksi. 


 Maton väri eivät tule oikein eduksi näistä kuvista, mutta värit on tummanharmaa, joka taittaa vähän siniseen, ihan vaaleanpunaista ja vaalean harmaata.  Värit ovat valittu ihan turhia mietintöjä, mutta sopii mun mielestä ihan hyvin yhteen. 

Seuraava matto onkin jo suunnitteilla, mutta taitaa olla parempi nyt piettää vähän aikaa taukoa maton virkkauksesta. On nimittäin sen verran raskasta hommaa, että selkä ja käsi meinaa kipeytyä. 

Alla oleva kuva ei kyllä mitenkään liity mattoon, oli vaan niin kiva kuva, joten laitoin sen kaveriksi. Kuvassa roikkuukin muuten minun ja siskoni vanhat talvisaappaat, jotka äitini on säilyttänyt. Ne ovat olleet myös työlläni hetken käytössä, mutta nyt ne ovat päässeet naulakon somisteeksi. 


Huomanna onkin jo lauantai ja odotankin huomista päivää innolla, sillä olen lähdössä ystäväni kanssa Ouluun suurkirppikselle. En ole koskaan aikaisemmin käynyt joten en tiedä mitä tuleman pitää. Ja tietysti käymme myös herkuttelemassa hyvällä ruualla ravintolassa.  Täytyykin laittaa kamera lataukseen jotta on sitten huomenna virtaa ottaa kuvia. =)

Mukavaa viikonloppua jokaiselle. 

-Hanna-

2 kommenttia:

  1. Tuohan on ihan perseelleen virkattu, ihan mukkuralla koko matto. ��

    VastaaPoista
  2. Tuohan on ihan perseelleen virkattu, mukkuroilla koko matto :,D

    VastaaPoista