keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Tyttöjen vaatteita


Tunikoita sinne tunikoita tänne. Tällä kertaa ompelin toisen tunikan lahjaksi 8-vuotiaalle neitokaiselle ja toisen omalle neitille. 


 Tunikat ovat saman malliset mutta aivan eri tyyliset. Neiti jolle lahjaksi ompelin tunikan, pitää vaaleista ja neutraaleista väreistä, joten päätin sitten tehdä sellaisen. Mukavampi antaa sellainen lahja, josta toinen varmasti pitää tai tulee käyttöön. Väri ja vaatemakuja onkin vähän joka lähtöön.  Toinen ei pidä väreistä ja toinen taas pitää. No onneksi onnistuin, sillä lahjan saaja piti kovasti lahjastaan. =) Etupuoli on perus valkoinen, johon maalasin koikeroisia sulkia. Ja lisäksi kultaisia palleroita. Toinen puoli onkin sitten persikan väriin taittava vaaleanpunainen. Tain jotain sinnepäin.   Tilaamani merkki sopii kuin nakutettu tunikaan. =)
Toinen tunika onkin sit mustavalkoinen pallo, jossa on myöskin vähän kultaista vivahdetta. Tunika vaikutti vähän tylsältä, joten ompelin eteen viellä paljettinauhasta sydämmen. Taakse ompelin vanhan vetoketjun koristeeksi. Tällaisia ompeluksia tällä kertaa. Täällä ollaa valmistauduttu myös halloweeniin. Lupasin lapsilleni järjestää tänä vuonna pieni muotoiset juhlatkin. Joten niitä on tässä nyt sitten valmisteltu ompelemalla asuja, leipomalla, askartelemalla ja ostoksillakin ollaan käyty.  Vielä olisi vähän lisää leivottava ja pienia askartelu juttuja tehtävä. Mutta hyvällä mallilla ollaan jo. Olen nimittäin aloittanut tällä kertaa valmistelut ajoissa. Sillä tiesin että tämä viikko menee toivuttaessa hammasleikkauksesta. 
Se muuten meni tosi hyvin ja luulen että toipuminenkin menee sen takia hyvin. Harvoin sitä yllättyy hammaslääkäri käynnillä positiivisesti. No tällä kertaa niin kuitenkin kävi ja olen onnellinen siitä, sillä tiedän kuinka tympeitä leikkauksia monella on takana.

Täällä ompelujalkaa vipattaa taas, joten lähdenki tästä suunnittelemaan vaatetusta tällä kertaa itselleni. 

Mukavaa keskiviikkoa jokaiselle lukijalle!

-Hanna-

4 kommenttia:

 1. Tunika on kyllä ollut niin mieleen neidillä. Tykkää tosissaan ja kokokin on ihan just täydellinen <3 Kiitos vielä kovin :)

  VastaaPoista
 2. Ei mitään. Nyt ehkä uskallan tehdä jatkossakin jotain. Aina se on riski tehdä toisille, ku ei tiedä tyyleistä. =)

  VastaaPoista
 3. Ihania vaatteita, ootpa taitava! Muutenkin symppis blogi, jäänpä seurailemaan! Tervetuloa vastavierailulle! T. Kaisa

  VastaaPoista
 4. Kiitos Kaisa!Onpas kiva saada uusia lukijoita. Ehdottomasti tulen vastavierailulle. =)

  VastaaPoista