sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Työhuone


Vihdoin valmis työhuone! Tai ainakin valmiinpi. 
Remonttihommat alkaa olemaan pikku hiljaa ohitse ja kohta pääsen nauttimaan valmiista työhuoneesta.  Mieheni on ollut taas reipas ja tekaisi mulle tollasen hyllyn seinään. Meillä se menee niin, että minä ideoin juttuja ja mieheni sit yrittää parhaansa mukaan toteuttaa ne. On se kiva että on tuollaien mies, joka osaa tehdä vaikka ja mitä. 


Hylly koostuu viidestä pienestä hyllystä, jotka on sitten vaan kiinnitetty toisiinsa, jotta siitä tulee yhtenäinen. Ideana oli saada puun värinen hylly, jossa voi säilyttää jos monen moistakin tavaraa ja että se olisi kivan näköinen. Vielä vähän tavarat etsii paikkaansa, mutta niinhän se aina aluksi menee. 


Yhdeltä seinältä poistin tapetit (oikein kaksin kertaiset) ja maalasin sit kaikki seinät harmaalla sävyllä. Alkuperäinen seinien väri oli sama kuin pojan huoneessa, joka pitäisi olla harmaa sävy, mutta muistutti kyllä enemmänkin vaaleansinistä. Kylläpä muuttuikin huoneen ilme kertaheitollakun, seinät sai uuden maalin pintaan. 

Ikeasta kävin hakemassa nuita korkkitauluja johon on sit helppo laittaa kivoja kuvia esille ja tärkeitä papereita myös. 


Paperipussikin siirtyi työhuoneeseen tapetti-ja lahjapaperirullien säilytykseen.  Vaikka tuossa pussisssahan sitä voisi säilyttää vaikka mitä muutakin. Pitäisikin ostaa pari kassia lisää. 


Kodinhoitohuoneessa on myös ollut remonttihommia niinkuin aikaisemmin kerroin, mutta sieltä puuttuu vielä pari juttua joten, niitä sit työstämään varmaan seuraavaksi. Valmiista kodinhoitohuoneesta tulee sit tännekkin kuvia jossain vaiheessa. 

Saa nähdä miten nyt ehdin tekemään kaikkia keskeneräisiä juttuja kun maanantaina olisi viisauden hampaan leikkaus edessä ja vähän pelottaa, että miten siitä toivutaan. Varsinkin kun työtkin alkavat pari päivää leikkauksen jälkeen. Pitäkää peukut pystyssä, että leikkaus menee ongelmitta. 

-Hanna- 

2 kommenttia:

  1. Tästä sinun työpisteestä tuli kyllä ihan täydellisen ihana! <3 Tykkään kovin. Pisteitä P:lle ihan huipusta hyllystä! :)

    VastaaPoista
  2. Eikö vain. Tykkään itsekkin tuosta hyllystä tosi paljon. Onneksi P on tarpeeksi höppänä että lähtee näihin mun projekteihin aina melkein mukaan. Tuolla se autotallissa tekee jo seuraavaa mun pyytämää juttua.. Hih

    VastaaPoista