lauantai 17. lokakuuta 2015

Olohuone ja eteinen


Tänään tuli räpsittyä kuvia vähän sieltä täältä, kun rempan viimestely hommmat junnaa paikallaa. 
Tässäpä kuvia taas muuttuneesta eteisaulasta. Pöytä parit löysivät toisensa. Ei ne oikein näyttänyt miltään yksinään, joten päätinpä testata niitä vierekkäin. Ja kas nehähän sopivat paremmin kuin hyvin. Vaikka ovatkin erivärisiä. 


 Ja niin kuin huomaatte metsä on tullut myös sisälle näin syksynä. Minusta nämä männyn ja kuusen oksat ovat ihania ja tuovat kodikkuutta ja oikeastaan vähän talvenkin tuntua. 


Niin ja taas kerran vaihdoin olohuoneen järjestystä. Ei siinä edellisessäkään järjestyksessä mitään muuta vikaa ollut, muutako että televisiota oli vähän huono katsoa, kun sohva oli sivuttain.  Niin ja korituolille piti löytää paikka taas kesän jälkeen. Korituoli oli siis kesän ajan ulkosalla.  Ja niin kuin huomaatte, kyllä tuo mustavalkoinen on tänä syksynä nyt niin in meidän kodissa.  Noh saa nähdä kauan kestää, mullahan tuntuu tuo sisustustyyli muuttua aikasta tiheään. 


Oli ihan pakko näpäsästä vielä tästä Ilona Pietiläisen ihanasta Talven hopeiset hiutaleet-kirjasta kuva, kun löysin kirjastosta tämän ihanuuden. Ai että miten inspiroikaan suunnittelemaan talvea ja joulua. Siis kyllä, joulua! Minä olen niin joulu ihminen että. Yleensä aloitan jouluhaaveilut jo lokakuussa ja toteutan sitten myöhässä, kun aina ajattelen että on liian aikaista. Mutta tänä vuonna ajattelin aloittaa jouluun valmistautumisen ajoissa. Tai siis pikkuhiljaa.  Enkä tarkoita nyt sitä että heti marraskuussa laittaisi jo jouluvaloja ja muuta, mutta polttelen kynttilöitä ja yritän luoda talvista tunnelmaa. Ja tietysti alan miettimään niitä lahjapaketteja ajoissa. 


Ihanaa viikonloppua jokaiselle. 

-Hanna-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti