sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Talvivaatteita ja pom de luxia


 Hei vaan.  Vähän aikaa sitten posti toi ihanan paketin pom de luxilta. Muutama viikko sitten kävin ystävieni järjestämällä pom de lux-kutsuilla ja tilasin sieltä talvihaalarin, hameen ja pari vyötä tyttärelleni. Ihania ja sopivia olivat kaikki.  Kuvassa oleva toppa liivi on kylläkin ihan h&m:ltä ostettu. Sopi vain niin hyvin hameen kanssa. =)


Hame oli tarkoitus tilata tumman sinisenä, mutta valitettavasti se oli loppunut tyttäreini koossa. Mutta kyllä tuo vaaleanpunainen on myöskin ihana. Sopii sitten vaikka tumman yläosan kanssa. Ajatuksena olikin ommella tumman sininen paita hameen kaveriksi. 

Ja nämä kestokassit on ihan huippuja. Kasseja on nyt jo meillä kaksin kappalein ja kovassa käytössä onkin. Useinmiten käytän kasseja kauppareissuilla tai kirjastokassina. Onhan nämä vaan niin paljon kivemman näköisiä kun kaupoissa myytävät kestokassit. 


Nyt kun talvikin lähestyy kovaa vauhtia, päätin virkata lapsille talvipipot. Pojalle perus mustaa ja tytölle tietenkin vaaleanpunaista. Ideana oli virkata pipo, joka sopii tilaamani talvihaalariin. En ole aikaisemmin kokeillut näitä pom de luxin talvihaalaita mutta toivottavasti on kestävä. Värit oli minun makuun sopivan neutraali ja hintakin lompakon kestävä. Jos jollakulla on kokemuksia niin olisi kiva, jos kertoisitte mitä olette tykännyt. 


Haalarin värit eivät tule kuvissa niin hyvin esiin, mutta haalarin pohjaväri on musta ja pilkut on haalean vaaleanpuniset/beiget.  Tähän haalariin on helppo yhdistää sitten vaikka minkä värisiä pipoja ja lapasia. Taas tuli vaate asiaa, mutta yritän nuita sisustus kuviakin tännekkin laittaa. Instagramin puolella olenkin vilautellut jo syys sisustusta vähäsen. Kunhan vaan saan kaivettua tuon kameran taas esille. 


Tämmöstä näin sunnuntaina.

-Hanna-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti