perjantai 25. syyskuuta 2015

LivingroomNo niin välistä sisustusasiaa... Olohuoneemme on kokenut jälleen muodonmuutoksen. Olen ehtinyt jo tälle syksylle vaihtaa monta kertaa huonekalujen paikkaa. Kaikkia muita huonekaluja paitsi sohvaa ja tv-tasoa. (Oho tv-taso taisikin jäädä kuvaamatta tällä kertaa. ) Enkä vieläkään ole varma järjestyksestä, mutta saa nyt kelvata. Ongemahan meidän olohuoneessa on se, että se on vaan niin pieni tai seinä tilaa oikeastaan liian vähän. No kumminkin hankalan mallinen huone. 


No mutta asiaan. Kivoin juttu (uusin juttu) olohuoneessa on nyt verhot. Kertaakaan aikaisemmin en ole löytänyt tarpeeksi kivoja tai särmikkäitä verhoja olohuoneeseemme. Mutta siinä ne nyt on. Niin raikkaat, mutta ryhdikkäät. Tykkään tykkään, oikein kovastikkin. 


Toinen uusi juttu olohuoneessa on tämä hylly, joka siirtyi pojan huoneesta.  Tästä hyllystä en ennen juuri pitänyt, mutta jotenkin täällä olohuoneessa se tuo kivaa kodikkuutta. Kokosin hyllyyn neutraalin värisiä esineitä ja piirtämäni taulutkin löysi nyt paikkansa hyllyn päältä. Eihän ne olekkaan kun pari vuotta tuolla kaapissa odottanut esille pääsyä. Heh 


Tässä vielä yleisilmettä olohuoneesta. Sohva on jo ikean monta vuotta vanha ektorp-sohva.  Josta vieläkin niin tykkään. Mukava istua ja helppo pestä valkoiset päälliset. Ja voin sanoa, että ne pestäänkin meillä suhteellisen useasti. =)


Pienenä väripilkkuna sinaapin värinen tyyny. Joka onkin nyt jo toista syksyä esillä. Uusi harmaavalkoinen talja sopii hyvin uuteen mustavalkoiseen tyyliin.


Ja pitihän se kuva napata tästä ihanasta paperipussukastakin.  

Ihana rauhallinen perjantai-ilta perheen kanssa. Vain elämää katsottu, syöty hyvin ja pelattua lautapeljä. Tästä on hyvä jatkaa untenmaille. 

-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti