tiistai 8. syyskuuta 2015

Koululaisen huone


Pojan huone on ollu tämän talon lempi huoneistani. Säilytystilan puute on kuitenkin vaivannut ihan alusta saakka, kun ei sopivaa kaappia ole löytynyt. Mutta nyt se sitten löytyi! Viime viikolla olin perinteisellä kirpparikieroksella ja sitten se tuli vastaan. Vanhaa liinavaatekaappia olen hakenut, mutta kun tuon näin niin tiesin heti että se on juuri sopiva.  Kaappi taitaa olla tietokoneelle rarkoitettu, kun siinä on sellainen ulos vedettävä taso, mutta sehän tarkoittaa vaan sitä että sitten joskus tulevaisuudessa on tietokoneellekkin sopiva paikka.


Uuden kaapin innoituksena sitten vaihdettiin myös huonekalujen paikkaa. Suurin siirrettävistä oli vaatekaappi joka oli tietysti kiinnitetty seinään. Suosikki huonekaluni on edelleenkin tuo vanha kirjoituspöytä. Joka pääsikin nyt mielestäni arvoisensa paikalle. Sekin on kirpparilöytö. Täytyy kyllä sanoa että suurin osa tämän huoneen huonekaluista on kierrätettyä tai ostettu kirpparilta, jota suuresti kannatan. 


Uusi hankinta on myös tuo verhokangas. Sekin tuli vastaan kirpputorilta. Taitaa olla ikean vanhempaa mallistoa, jota ei ole enään saatavilla. 


Mustavalko raidallisessa pussukassa on helppo säilyttää kaikenlaisia leluja. Meillä siellä taitaa olla isompia autoja, pyssyjä ja miekkoja.


Tässä viellä tämän hetkiset sisustustyynyt. Papukaija tyynyn poika on itse valinnut kaupasta ja taitaa olla suosikki. =) Pehmolelukoira on vuosia sitten ostettu ikeasta ja pupu niskatyynyyn on poika ommellut koulussa itse. 


Vielä pitäisi naulakko laittaa seinään niin huone on valmis. 

Tämmöistä tällä kertaa. Jos jollakin on mietinnässä sisustaa koululais pojan huonetta niin toivottavasti tästä saa vähän edes ideoita. Tiedän itse, että se on haastavaa. Ei sa olla liian vauvamaisia juttuja ja kuoseja, eikä toisaalta liian aikusmaistakaan. 

Täällä ollaan hieman flunssaisia, joten poikakin jäi koulusta kotiin, mutta toivottavasti tyttö on sentään vielä kerhokuntoinen. 

Täytyykin lähteä tästä kerhoeväiden valmistamiseen. 

-Hanna-
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti