lauantai 5. syyskuuta 2015

DIY Kioski trukkilavoista


Hei vaan! Kerroinkin viimeksi, että on ollut kaikennöisiä projekteja, joten tässäpä esittelen teille nyt yhden niistä. Tehtiin mieheni kanssa tällainen kioski lapsosille vanhoista trukkilavoista. Tai en tiedä oliko trukkilavoja, mutta kumminkin tuollaisista vähän isompia lavoja. Mitään tarvikkeita tai rakennuskamaa ei ole tarvinut ostaa. Paljon jäi rakennusajoilta yli jämä lautaa, jotka olisi mennyt kuitenkin polttopuiksi. Mutta tulivatkin nyt hyötykäyttöön. 


Kioskin myyntisiski on tehty yli jääneestä hyllylevystä ja maalattu mustaksi. Auki ja kiinni kyltti on tehty vanhaan liitutaulu kylttiin. 


Täällä kioskissa sitä sitten meidän neiti myy vähän kaikenlaisia herkkuja. Jäätelöä, kakkuja, hedelmiä, vihanneksia, pizzaa. Voisipa melkein kutsua kahvilaksi. Eihän sitä tiedä vaikka neidillä liiketoiminta kasvaakin =) hih hih


Sisältähän  kioski ei ole kummoinen, ei ole edes lattiaa, eikä vielä kunnon kattoa, mutta parannuksia mietitään parastaaikaa.  Iso kioskikaan ei ole, mutta eipä nuo meidän lapsetkaan kovin isoja oo, joten eiköhän ne sinne mahdu. Aluksi meidän lapset tuumasi kioskista, että onpas ruma ja tyttö vaatikin että pitää maalata, muuten hän ei suostu siellä leikkimään. Ja niin sai kioski maalia pintaan. 


Alun perin kioskin tarkoitus oli, että lapsilla olisi jokin kiva leikkipaikka, kun sitä leikkimökkiäkään ei ole. Hyvin on ainakin meidän neiti siellä leikkinyt kavereiden kanssa ja poikakin leikki tässä yhtenäpäivänä siellä jotain pyssyleikkejä. Taisi kioski muuntautua tähystyspaikaksi tai jokskikin linnoitukseksi. Mutta niinhän se on, että lapsilla on niin hyvä mielikuvitus että eiköhän tästä kioskista ole vielä moniin erilaisiin leikkeihin. 


Otin samalla sitten tästä meidän hyvin kasvanneesta nurmikostakin kuvan. Ja etupihan ihanasta kukkivasta dahliasta. Hitaasti mutta varmasti se on kasvanut ja tosiaan nyt ihan elokuun lopulla vasta kukat aukasivatkin. 


Otin myös etupihan varsiruusustakin kuvaa, kun vihdoin sain senkin kukkimaan. Jännä juttu kyllä kun kaikki kukat ovat niin myöhään kukkineet meillä täällä pohjoisessa tänä kesänä. Johtuen tietysti niin huonosta kesästä. Mutta syksy se on näyttänyt saapuvan jo tännekkin vaikka nämä kuvat ovatkin tosi kesäisiä. Ja syksyistä sisustustakin olen täällä jo alkanut mietiskellä. Kynttilän valo on mun mielestä se syksyn paras juttu. 


Mukavaa viikonlopun jatkoa vaan...

-Hanna-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti