maanantai 24. elokuuta 2015

Tv taso ja bonsaipuu


Tulin vaan pikaisesti kertomaan, että täällä on taas sisususkärpänen puraissut. En kylläkään ole juuri mitään asian eteen tehnyt, mutta pikkuhiljaa. Niin käväsin viime viikon loppupuolella lidlistä hakemassa tällaisen bonsaipuun. Oli niin symppiksen näköinen viherkasvi. 


Viherkasveja on muutenkin ollut tarkoitus lisäillä tässä kesän ja syksyn mittaan enemmänkin kotiimme. Mielestäni ne tuovat sitä kodikkuutta muuten niin vaaleaan sisustukseen. Minulla ei olekkaan muutamaan vuoteen ollut juuri yhtään viherkasveja. Johtunee siitä että olen aika surkea kukkien kastelija. Mutta nyt alan pikkuhiljaa oppia. Orkkidea kukka mulla on ainut joka on ollut vähän kauemmin, sinänsä kummallista kun sehän se just minun tiedon mukaan on vaikea hoitonen kasvi.


On tainnut unohtaa teillekkin vilauttaa mun uutta (vanhaa) tv-tasoa. Tällainen tuli kirpparilla vastaan ja kotiinhan se oli saatava. Tykkään tason tyylistä ja väristä. Tässä kyllä väri tulee vähän huonosti esiin mutta se on mintun viherään taittuva harmaa, tai jotain sellaista.  Taso on juuri sopivan korkuinen. Olin kyllä kaavaillut tähän vähän toisenlaista säilytys ratkaisua, mutta tämä sopii juuri nyt ainakin tähän. 


Ja niin kuin kuvista saattaa huomata on tyylisuuntani ehkä hieman muuttumassa, ehkäpä hieman modernimpaan suuntaan. Romanttinen  vaihe taitaa mulla olla vähän nyt ohi, tai sit tää mun tyyli on selaista sekamelskaa. Heh 

No mutta sit ku saan olohuoneen taas sisustettua parempaan kuosiin niin siitä sit kuvia. Nyt kuitenkin mielenkiintoni on ollut pihalla. Siellä mulla on ollut yksi projekti, jonka aloitin ihan vahingossa. Instagramin puolella vähän vilautinkin lauta kuvaa. Maalaukset on viellä kesken, joten valmiista projektista sit kuvaa myöhemmin. 

Maalaus puuhat kutsuu taas... moikka

-Hanna-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti