torstai 13. elokuuta 2015

Keittiö ja bambutiskirätit


Heipparallaa taas pitkästä aikaa. Nyt on ollut niin tohina päällä ihan koko ajan, että ei oo malttanut edes blogia kirjoitella. Olen innostunut elyyttämään virkkaustaitojani. Maalannut huonekaluja, ollut ulkosalla, siivoillut. 


Päätin tässä kuvata vähän keittiötämme tältä toiseltakin puolen. Siltä jolta en yleensä näpsi kuvia ollenkaan, johtuen varmaan siitä, että tämä puoli keittiöstä ei ole ihan aina kuvauskunnossa. =) Eikä nytkään ollut kovin hyviä kuvia montaa, joten näillä kuvilla mennään nyt. 


Mutta tosiaan virkkaukseen olen hurahtanut ihan totaallisesti. En tosiaan ole kokeillut virkata yläasteen jälkeen ja silloinkin hyvin vähän. Mutta jostain sain kipinän kokeilla uudestaan. Aloitin niinkin helposta asiasta kuin tiskirätistä.  Jo pitkään olen meinannut kokeilla eko tiskirättiä, että millainen sellainen olisi käytössä. Nättejähän ne ovat tavallisiin kaupan rätteihin verrattuna, mutta onhan niissä yksi huono puoli, kuivuu hitaasti joten ei ole kovin imukykyisiä. 


Virkkasin rätit bambu-langasta. Musta on bambu-puuvillasekoitetta ja mintun värinen on bambu-viskoosi sekoitetta.  Toiseen rättiin kokeilin virkata pieniä reikiäkin helpottamaan kuivausta, mutta eipä niistä taida juuri olla hyötyä. 


Lisäksi olen aloittanut mattoa virkaamaan. Saas nähdä mitä siitäkin tulee. No onneksi äitini virkkaa paljon kaikenlaista ja aina voin häneltä pyytää apua jos ei meinaa onnistua. Maton virkaaminen on siitä mukavampaa, että siinä kädenjälki näkyy nopeaa, mutta huono puoli on se, että sitä ei pysty paljon virkaamaan kerralla. Sillä se on aika raskasta. Hartiat, selkä ja kädet menee helposti jumiin. Minulla kun tahtoo tuo selkä olla muutenkin aika huonokuntoinen, niin on syytä varoa. Vaikka eilen taas pääsin käymään kalevalaisessa jäsenkorjauksessa, jossa on muutamia juttuja löytyikin vaivoihini. On se mahtavaa, jos saan taas selkäni toimimaan eikä tarvitse aina olla varomassa mitä tekee. Nyt on kuitenkin syytä pitää maton virkkauksestata taukoa, jotta lihakset pääsisi vähän rentoutumaan. 

Täällä on ihana aurinkoinen ilta, joten ajattelimme lähteä koko perheen voimin pyöräilemään.  

-Hanna-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti