torstai 20. elokuuta 2015

Eteinen


Maalaisin tuossa pari viikkoa sitten eteisessä olevan pöydän mustaksi ja voi että olenkin tyytyväinen väriin. Tuo mukavasti muuten vaaleaan eteiseen vähän särmää. Pöytähän oli ennen liila tai ainakin sinnepäin. Postaus edellisestä maalaus kerrasta löydät täältä


Kyllähän se niin on että tuo musta maali sai tuon pöydän herämään eloon. Peilin kautta vilahtaakin toinen maalauskohde. Löysin sattumalta kaapista mintuvihreää/ turkoosia maalia joten päätin samalla maalata keittiön jakkaran, kun oli maali päässyt rapisemaan. Olen ostanut mintun värisen maalin viime kesänä. Tarkoitus oli kai jotain ulkokalustetta maalata. Onhan tuo jakkara aika räikeä, mutta toisaalta ihana sellainen. 


 Tämä vanha tuoli on vaan niin ihana. Sen paikka aina vaihtelee olohuoneen ja eteisen välillä. Tuolissa on ruma istuinpäällinen, joten Country Heart- sisustus liikkeestä löytämäni kangas oli juuri sopiva päällinen tuolille. 


Eteisen käytävällä meillä on on kaamea sähkökaappi tai oikeastaan ovet. Testasinpa sit tuota dc-fixiä siihenkin. Ovet ovat toimineet meillä tähänkin asti ilmoitustauluna mutta nyt se on vielä parempi kun siihen voi kirjoittaa myös. Huippu keksintö kyllä tuo liitutaulu dc-fix.

Nyt on ollut kyllä niin kova meno päällä. Paljon ideoita ja tekemistä. Niin paljon ideoita, että ei meinaa edellistä ehtiä toteuttaa ku uutta jo suunnittelen. Tai sitten on monta projektia yhtäaikaa. No vielä ehtii tekemään kun kotosalla olen. Kotosalla olen ollut lasten kanssa jo vuodenpäivät, joten kyllä ois mukava välillä päästä töihinkin. Hakemuksia on tullut laitettua vaikka mihin ja muutamassa haastattelussakin olen käynyt. Toivottavasti tärppää!

Mutta eikö se niin ole että kyllä ne tekemiset ja ideat odottavat. Kyllä ne joskus saadaan valmiiksi, vaikka joskus vähän kestääkin. =) Blogin aiheita olis myös vino pino rästissä, mutta kyllä kai nekin sieltä aikanaan tänne ilmaantuu. Varsinkin kun tuo syksy saapuu ja ilmat kylmenee. Silloin malttaa olla sisätiloissa taas. 

-Hanna-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti