sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Uudistunut tytönhuone


Heipsistä vaan taas pitkästä aikaa! Edellisetä postauksesta onkin aikaa. Pahoitteluni siitä, mutta en valitettavasti ole ehtinyt vain istahtaa koneelle. Kaikenlaista on taas tapahtunut ja touhuttu. Mieheni on tehnyt ahkerasti autotallia/varastoa valmiimmaksi, mm väliseinän autotalliin ja varaston väliin, pakkeloinut seiniä ja maalannut, roskakatoksen hän myös teki, mutta sekin jäi vielä kesken. Loppu pihakin ollaan saatu valmiiksi, eli nurmikko istutettu. Niin mieheni on ollut kesälomallaan ahkera, toisin kuin minä, minulle on jäänyt sitten lasten hoitaminen ja kotityöt. 

Kävimme myös pienellä kesälomareissussa Turussa, Naatalissa, Pyhäjoella ja Oulussa. Oli ihana reissu kyllä, mutta ilmat ei kyllä olleet parhaimmat. Reissusta sitten myöhemmin lisää. Niin ja olenhan tehnyt taas kivoja löytöjäkin, mutta niistäkin sitten myöhemmin lisää. 

Mutta asiaan! Olenhan minäkin jotain pientä saanut aikaiseksi. Eli maalannut tytönhuoneen vaaleansiniset/ harmaat seinät kunnon harmaalla sävyllä.  Joku varmaan nyt ihmettelee, että miksi tytön huoneessa on vaaleansiniset seinät. =) Mutta seinien väriä valitessa kävi niin hassusti, että olin valitsemassa harmaata maalia kaupassa, myyjä suositteli minulle kyseistä maalia ja sanoi, että tämä on hyvän sävyinen harmaa maali. Ja minä tietenkin uskoin. No maalasin sillä ja huomasin tietty maalin sävyn olevan enemmän vaaleansininen kuin harmaan. Samaa maalia meiltä löytyy myös työhuoneen ja pojanhuoneen seiniltä, joissa se ei kylläkään minua häiritse. Olin jo pitkään haaveillut maalaavani seinät uudestaan, mutta nyt kesällä se inspiraatio yhtäkkiä sit iski. Kipasin pikaisesti uuden sävyn ja kas ollakkaan se on täydellinen. Sävy on vaaleanharmaa. 


Säilytystilan puute on myös vaivannut tyttäreni huonetta, mutta parannusta siihen toi olohuoneesta siirtämäni senkki. Vanhaa liinavaatekaappiahan olen huoneeseen etsinyt, mutta en ole vielä löytänyt, joten tämä saa kelvata siihen saakka. Lintutarran laitoin piristämään muuten niin tylsän harmaata seinää. Sekin on odotellut kaapissani parikin vuotta seinään pääsyä, mutta ei ole vain tullut laitettua. Alunperin ostin tarran ihan muualle, mutta tähän se sopii paremmin kuin hyvin. Ylemmässä kuvassa vilahtaa myös aikaisemmin maalaamani jakkara. Pidin sitä kyllä punaisenakin, mutta jotenkin se ei vain sopinut huoneeseen. 


Paljon olen postauksen aiheita mietiskellyt ja ideoitakin aivan tulvii mahottomasti päähän, mutta niin kuin aina ne tulevat sitten vähän jälkijunassa tänne.  Kunhan vain malttasin istahtataa tähän koneelle. Ulkona paistaa taas ihana aurinko, jotenka taidan painua nyt sinne naatiskelemaan teetä uudistuneelle terassille. 

Aurinkoista sunnuntaita!
-Hanna-

3 kommenttia:

 1. Olethan sie ahkeroinu vaikka mitä! Kaunis huone ja hyvin sopii harmaa muihin sävyihin :) Oli kiva nähdä, vaikkakin pikaisesti vaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos T. Olenhan mie jotain pientä saanut aikaan, niin kuin tuon huoneen maalauksen ja vähän ommellut vaatteita. Mutta kyllä se niin on, että olen kyllä nyt heinäkuussa paljon vaan oleillut vaan. Ja tosiaan katsellut lasten perään ku mies touhuaa. Ja oli kyllä niin kiva nähdä, toivottavasti nähdään pian taas uudestaan ja saadaan vaihtaa kunnolla kuulumiset. <3

   Poista
 2. Huone on kyllä ihan herkku! Tuo tarra sopii kyllä ihan täydellisesti paikalleen. Ja minusta myös lipasto on kaunis <3

  VastaaPoista