torstai 2. heinäkuuta 2015

Kesä on vihdoin täällä


Kesäkuu meni ja  kesä tuli vihdoin heinäkuun myötä. Kuvasin vähän meidän terassin sohvanurkkausta, kun kerranki pysyi raahaamaan sinne nuo patjat ja tyynyt. Sohvan tein viimekesänä trukkilavoista. On kyllä ihana paikka löhötä kauniina kesäpäivänä ja nauttia iltaa ystävien kanssa. Vielä se on on vähän keskeneräinen. Muutama tyynynpäällinen puuttuu ja verhotkin olisi tarkoitus laittaa katoksen kulmiin. Ja toki terassi pitäisi jälleen pestä. 


Olen saanut ommeltua kuitenkin sinne uudet patjanpäälliset sekä muutaman tyynynpäällisen.


 


Meillä tosiaan on nyt hellepäiviä riittänyt, nyt on jopa neljäs aurinkoinen päivä. Kyllä ollaan nautittu. 3 viimistä päivää on mennyt kyllä piha hommissa. Olemme tekemässä pihan viimeistä osaa. Nurmikkokin on alkanut ihanasti vihertää ja on mukava saada piha vihdoin käyttöön. 

Vanha ovi tuodaan aina kesäksi ulos terassia somistamaan. =) Istutin Dahlioita ruukkuihin alkukesästä ja nyt odotan, että ne puhkeaisi kukkaan. Niissä on niin kauniit kukat. Kukat onkin ollut äitini luona kasvihuoneessa hoidossa, joten ne ovat saaneet suojaa kylmältä säältä.. Minikasvihuoneessa sen sijaan oli muutama yrtti, mutta alkukesä oli niin sateinen ja kylmä että kuolivat melkein heti. 

Illalla taas lupaili vesisadetta, joten menenpäs nyt naatiskelemaan näistä viime hetken lämmöstä. 

PS Jospa saisin seuraavalla kerralla niitä pihakuviakin tänne laitettua.. 

-Hanna-

2 kommenttia:

 1. Oi kuinka leppoisan näköinen terassi! Meillä oma vieläkin ihan kesken...aina tulee jotain muuta...ehkä me loppukesästä ehimä istuskellakin!

  Blogissa on sulle haaste, käyhän kurkkaamassa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos T. Vaikka en tosin taida koskaan olla ihan tyytyväinen meidän terassiin. Aina olisi jotain mitä pitäisi tehdä ja nyttenki aloin pohtimaan kalusteiden sijoittelua uusiksi. Mutta täytyypä vähän harkita ensiksi ennen kuin rupeaa siirteleen. Ja enhän miekäkään juuri ole tuolla meidän terassilla ehtinyt köllötellä ja naatiskella. =)
   Pitää käydä kurkkimassa se haaste. =)

   Poista