torstai 30. heinäkuuta 2015

DIY Grilli ja ihana kakkukirja


Heipsistä jälleen!
Posti toi toissapäivänä ihanan yllätyksen, Kakkukirjan. En edes muistanut, että minulle oli luvattu tilaajalahja kotivinkin tilauksesta.  Oli kyllä kiva kun en edes omista yhtään kakkukirjaa. Kyllä nyt kelpaa alkaa leipomaan. Meidän neitikin ihastui kirjaan heti, koska siinä oli leppäkerttukakku. Se on meidän tytön suosikki juttu ollut jo pitkään. 


Mutta sitten... 
Tuossa muutampäivä sitten tartuin taas pensseliin ja aloin sutimaan vanhaa grilliämme ehompaan kuntoon. Se olikin pääsyt ränsistymään pahasti. Alempana on ennen kuvia. Eihän tuo grilli vieläkään uuden veroinen ole, mutta paaaljoon parempi. Likainenkin se on vaikka yritin kovasti hingata sitä puhtaaksi, mut eihän pinttyneet rasvaläikät lähde mihinkään. =(


Tuunasin grillin sivutasojen keskustan dc-fix marmorikuvioidulla kontaktimuovilla. Omasta mielestä niistä tuli tosi kivat. Muistuttaa vähän marmori laattaa. Tasojen ennen kuva myös alempana kuvissa. 


Tässä kuva grillistä ennen ilmeenkohotusta. 


Ja tässä vielä tasosta. Hyh ollakkaan kun oli likainen. =) Se ei vaan lähtenyt puhtaaksi, joten turvauduin fixiin. Saas nähdä miten kestää lämpöä ja ulkona oloa. 


Mutta tänään on iltapäivälle luvattu jo aurinkoisempaa ilmaa, joten aijomme mennä Italialais-ranskalais markkinoille katselemaan mitä siellä on ihmeteltävää. Ja ehkäpä sitä uudistunutta grilliäkin tulisi testattua, jos aurinkokin paistaisi. No niitä kelejä odotellessa!

Torstai on toivoa täynnä!

-Hanna-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti