torstai 18. kesäkuuta 2015

Vaaleanpunaisia unelmia


 Vaaleanpunainen tuli takaisin. Kaikki lähti siitä kun vierailin taas ihanassa sisustusliikkeessä country heartissa. Lähdin ostamaan vaalaeanpunaista vintagemaalia, mutta mukaan tarttui kyllä sitten vähän muutakin vaalean punaista. Greengaten lattemuki, jonka kaveriksi sopiikin hyvin tuo suloinen tee purkki. Oi että ne osaakin olla syötävän suloisia purnukoita ja hyvän tuoksuisia.  Siis teet tuoksuvat ihanille. hih. Löysin edullisesti myös tämän harmaan greengate-keittiöpyyhkeen ja mustavalkoisen kaitaleliinan. 


Tyttäreni huoneeseen kotiutui mieheni siskon vanha nuken kehto. Mieheni isä on sen itse tehnyt ja olenkin jo pitkään sitä ihaillut ja kysellyt saadaanko se meille lainaan ja nyt se sitten saatiin. 

 Ja alemmassa kuvassa näkyykin sitten pieni jakkara, jonka maalasin vaalaeanpunaiseksi. Kyllä tuon jakkaran maalaamista harkittiin kauan. Tyttäreni mielestä en olisi vieläkään saanut maalata, mutta sitten mieli muuttui kun pääsi osallistumaan itsekkin maalauspuuhiin. =) Kylläpä siitä vain tulikin söpö! Söpöhän tuoli oli ennestäänkin ihan kirkkaan punaisenaja kuluneena. 


Olen myös ommellut taas lastenvaatteita. Tämä mekko valmistui kyllä jo pari viikoa sitten, mutta enpäs ole ehtinyt sitä kuvaamaan.  Vaaleanharmaan siksakki-kankaan kaveriksi piirsin herttaisen polkupyörällä ajelevan tytön. Tyttö on maalattu ihan perus valkoisele lakanakankaalle ja sitten aplikoitu mekkoon. Hyvin onnistui, ainoa huono puoli nuissa puuvilla mekoissa on, että ne tahtoo aina rypistyä.  Mutta en usko että haittaa menoa, uskon että on mukavan viileä päällä näin kesällä. 


Mutta hei tällaista tälläkertaa, nyt toivotan teille kaikille ihanille lukijoille oikein ihanaa juhannusta! 

-Hanna-3 kommenttia:

 1. Vaaleanpunainen on niin söpöä, ja ihanaa maalia! Varo ettei mene purkit sekaisin! Kiva tuo aplikointi-idea :)

  VastaaPoista
 2. Niin suloisia vaaleanpunaisia juttuja! Kehto ja jakkara - aivan ihastuttavia ♥♥

  Ja kiva nähdä alemmassa postauksessa "tuttuja" lampaita, hih. Niitä kurkataan aina ohimennessä auton ikkunasta.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Lovely Lady Linnaea. Toivottavasti ei mee purkit sekaisin.
  Ja H. eipä ole meilläkään ole pitkään aikaan tullu käytyä lampaita katteleen.. Kyllä meillä kans tulee kytättyä niitä auton ikkunasta.. =)

  VastaaPoista